Δείτε τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή adidas Originals by Jeremy Scott

Δείτε τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή adidas Originals by Jeremy Scott

Pop επιρροές, εξωτικά πλάσματα και έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί συνθέτουν την πιο «σουρεάλ» συλλογή adidas Originals by Jeremy Scott.

O αγαπημένος σχεδιαστής των adidas Originals, Jeremy Scott, ξεφεύγει για άλλη μια φορά από τα συνηθισμένα και σε μία έκρηξη δημιουργικότητας παρουσιάζει τη νέα ανοιξιάτικη 2013 συλλογή, μία από τις πιο εναλλακτικές συλλογές adidas Originals by Jeremy Scott.

Με αναφορές και έμπνευση από την ιστορία της pop κουλτούρας αλλά και τις σύγχρονες τάσεις της, ο Jeremy Scott χρησιμοποιεί χαρούμενα μοτίβα και απρόσμενους συνδυασμούς γεμάτους δυναμισμό, δημιουργώντας μία συλλογή με unisex προϊόντα που ξεχωρίζει.

Τα ρούχα και τα παπούτσια της συλλογής αυτής εκφράζουν το πάθος του για τα «μυστηριώδη» φτερωτά πλάσματα, τα Highlands της Σκωτίας, ακόμη και το μπιλιάρδο που εμφανίζεται σε πολλά από τα προϊόντα της συλλογής. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα μοτίβα, που μάλιστα χρησιμοποιεί για πρώτη φορά, είναι τα πολύχρωμα eagle print, που εμφανίζονται ακόμη και στα κλασικά JS Wings.

Ο εκκεντρικός χαρακτήρας του σχεδιαστήJeremy Scott αναγνωρίζεται σε όλη την collection που από τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορεί σε επιλεγμένες boutiques σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

O Raf Simons συνεργάζεται με την Adidas

Η adidas αλλάζει όλα όσα ξέραμε για την κατασκευή των running παπουτσιών!

Η adidas παρουσιάζει τη νέα συλλογή adidas by Stella McCartney Άνοιξη/Καλοκαίρι '13