KOOLFly.com: Blogging & Shopping με ένα κλικ και μεγάλες εκπτώσεις!

KOOLFly.com: Blogging & Shopping με ένα κλικ και μεγάλες εκπτώσεις!

Το πρώτο νεανικό Portal που συνδυάζει  Online Shopping είναι εδώ

Το KOOLFly.com, το μοναδικό urban youth destination ανοίγει τις πόρτες του κι υπόσχεται να δώσει νέα διάσταση στην ενημέρωση του νεανικού κοινού σχετικά με τα urban brands και το online shopping. Μέσα από τις στήλες του, όλοι μπορούν να ανακαλύψουν τα τελευταία fashion trends, να εξερευνήσουν ενδιαφέροντα tech και μουσικά θέματα και να ενημερωθούν για το cinema, όπως και τα σημαντικότερα νεανικά events που συμβαίνουν στη χώρα. Επιπλέον, αν δεν έχετε ήδη επισκεφτει το KOOLFly.com καλό είναι να το κάνετε εφόσον έχει ξεκινήσει μεγάλες εκπτώσεις σε γυναικεία και αντρικά δημοφιλή νεανικά brands.

Οι καινοτομίες όμως του KOOLFly.com δεν περιορίζονται εδώ! Ταυτόχρονα με την ενημέρωση, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και τις αγορές τους online, μέσα από το εξαιρετικά user friendly e-shop που χαρακτηρίζεται από minimal σχεδιασμό κι εύχρηστο μενού. Δείτε καθώς διαβάζετε τη photo gallery για να πάρετε μία μικρή ιδέα για το τι θα βρείτε στις web σελίδες του...

Συνδυάζοντας λοιπόν τον minimal σχεδιασμό, ο οποίος διευκολύνει την πλοήγηση στις συλλογές που φιλοξενούνται, με την απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές, το KOOLFly.com κάνει την εμπειρία του online shopping απολαυστική. Επιλέγοντας ανάμεσα από αμέτρητες στιλιστικές προτάσεις από τα μεγαλύτερα νεανικά fashion brands, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα τελευταία fashion trends για αγόρια κα κορίτσια, να επιλέξουν τα πιο funky αξεσουάρ και gadgets, ενώ παράλληλα, τους δίνεται η δυνατότητα να βρουν έξυπνες ιδέες και προτάσεις για ένα KOOL δωμάτιο ή γραφείο.

Με τη νεανική συντακτική ομάδα των bloggers, που μοιράζεται καθημερινά τα σημαντικότερα trends κι απόψεις γύρω από τα πιο KOOL θέματα, οι επισκέπτες του KOOLFly.com μπορούν να εμπνευστούν, να δώσουν την ταυτότητα που θέλουν στην εμφάνισή τους, και να ξεχωρίσουν δημιουργώντας τα δικά τους μοναδικά looks!

Με συνεχή παρουσία στα μεγαλύτερα social networks (Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Tumblr), το KOOLFly.com δίνει στους νέους την ευκαιρία να εκφράσουν τις ιδέες τους, να μοιραστούν τις απόψεις τους και να δώσουν το δικό τους ξεχωριστό τόνο στην μεγάλη διαδικτυακή παρέα που ξεκινά να δημιουργείται μέσα από τις σελίδες του.

Δειτε παρακάτω τις εκπτώσεις που συναντάμε σε μερικά από τα πιο δημοφιλή νεανικά brands και σπεύσατε να κάνετε τις αγορές σας:
(American Vintage 50% , REIKO 35%, Ocean Drive 50%, Superdry 45%, Numph 50%, Better Rich 50% ,Pretty Ballerinas 50%, Sixpack France 30%, 5PREVIEW 40%, Twist & Tango 50%, Traffic People 35%, Cream 50%, Lavand 50%, KOKU 45%, Underground 50%, Barbour 20-30%, Lacoste 30-40%, Gant 40%, Denim and Supply 40%, Replay 30-50%, 55DSL 50%, Cosabella 20%, TAG 20%, Paul Sarz, Πριγκιπώ και άλλα πολλά)

Διαβάστε ακόμη:

Προσκυνούμε: Η pre-fall συλλογή Alexander McQueen 2013 συγκλονίζει

Tα πιο ιδιαίτερα και stylish κολιέ για τον Άγιο Βαλεντίνο από τη Ma Li Ya

Η adidas αλλάζει όλα όσα ξέραμε για την κατασκευή των running παπουτσιών!