Η Άνοιξη ξεκινάει με Pepe Jeans και Cara Delevingne

Η Άνοιξη  ξεκινάει με Pepe Jeans και Cara Delevingne

Οι πρώτες συλλογές για τη νέα σεζόν καταφθάνουν

Η γυναικεία συλλογή Pepe Jeans London για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι '13 φέρνει μια έκρηξη χρωμάτων κι εμπριμέ, με ακαταμάχητα κομμάτια που αιχμαλωτίζουν το βλέμμα και ανεβάζουν τη διάθεση για πάρτι, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Την καμπάνια για την προώθηση της σειράς ανέλαβα να εκπροσωπήσει η Cara Delevingne δίπλα στην Mia Goth και τον Jeremy Young. Η συλλογή περιλαμβάνει 4 σειρές:

Spring Festival: Με σημείο αναφοράς το ιδιαίτερων ντύσιμο των it-girls που δεν λείπουν από κανένα μουσικό φεστιβάλ, η σειρά Spring Festival συνδυάζει μποέμικες σιλουέτες με κλασικές βρετανικές γραμμές, και εμπλουτίζεται με αφρικανικά εμπριμέ και κεντήματα με χάντρες. Στάμπες εμπνευσμένα από μουσικά και κινηματογραφικά αρχεία έχουν αποτυπωθεί σε t-shirts που ταιριάζουν ιδανικά με τα τζην της φίρμας.

Summer Paradise: Με σημείο αναφοράς τους ηλιόλουστους τροπικούς, η Pepe Jeans London μπαίνει στο πνεύμα του καλοκαιριού με ζωηρά εμπριμέ. Εικόνες από λουλούδια και τροπικά φυτά έχουν αποτυπωθεί ψηφιακά σε αεράτα φορέματα, μπλούζες και φούστες, ενώ ψηλόμεσα σορτς, φορέματα με δαντελένια στοιχεία και μια πλούσια γκάμα από τζην σε διάφορα χρώματα εξασφαλίζουν μια πληθώρα επιλογών.

Portobello: Με σημείο αναφοράς τις λονδρέζικες ρίζες της φίρμας, η σειρά Portobello περιλαμβάνει πιο νεανικές προτάσεις, με χαλαρές φόρμες και αθλητικού τύπου χαρακτηριστικά, σε ήπια χρώματα με φωσφορίζουσες λεπτομέρειες.

73: Η σκοτεινή νυχτερινή παλέτα που χαρακτηρίζει τη σειρά 73 εμπλουτίζεται φέτος με περισσότερα χρώματα και μια ευρύτερη γκάμα επιλογών. Εφαρμοστά τζην σε παστέλ αποχρώσεις συνδυάζονται με μπλούζες από ζέρσεϊ διακοσμημένες με κεντήματα και αλυσίδες, σε μια σύγχρονη rock chic λογική.

Για καθεμιά από τις παραπάνω σειρές υπάρχει μια αντίστοιχη σειρά υποδημάτων, με ανάλογη σχεδιαστική λογική.

Διαβάστε ακόμη:
ManRepeller: H stylish fashion blogger που έγινε διάσημη ως... απωθητικό ανδρών!

KOOLFly.com: Blogging & Shopping με ένα κλικ και μεγάλες εκπτώσεις!