Trench Kisses - the Burberry Prorsum A/W 2013: Η συλλογή που θα σας κάνει να παραμιλάτε!

Trench Kisses - the Burberry Prorsum A/W 2013: Η συλλογή που θα σας κάνει να παραμιλάτε!

Δείτε φωτογραφίες από το μοναδικό show

156 χρόνια Burberry, δεν είναι τυχαίο που τόσα χρόνια αποτελεί αγαπημένο brand διασήμων και μη. Φέτος, η συλλογή Trench Kisses - Burberry Prorsum Autumn/Winter 2013 ήρθε για να κάνει τη διαφορά. Στις 18 Φεβρουαρίου, το show του Christopher Bailey, στο Λονδίνο, παρακολούθησαν πάνω από 1500 άτομα, εκ των οποίων οι 500 VIPs.

To runway πήρε κυριολεκτικά φωτιά. Διάσημα μοντέλα, εκ των οποίων και οι: Cara Delevigne και Karlie Kloss, περπάτησαν με χάρη και αναδεικνύοντας τις μοναδικές του δημιουργίες. Η συλλογή με τίτλο «Trench Kisses, from London with love» ήταν ξεχωριστή. Εμπνευσμένη από το Λονδίνο του '60 και από τη σκανδαλώδη Christine Keeler, η συλλογή ήρθε για να τη λατρέψετε.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο animal print, στις μεταλλικές αποχρώσεις και φυσικά στις καρδιές, όπου και είναι και σημείο αναφοράς της συλλογής. Δέρμα, διαφάνεια, βινύλ, κροκό, δώσανε έναν extra αέρα στα κομμάτια. Το μπεζ, το καφέ, το μπορντό, το κόκκινο, το λευκό και το μαύρο, αποθεώθηκαν. Τα παλτό για μία ακόμη φορά θα αποτελέσουν το αντικείμενο του πόθου μας.

Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσουμε ποιο outfit μας αρέσει περισσότερο, αφού όλα είναι μοναδικά. Αυτή τη φορά η συνταγή της επιτυχίας πέτυχε όσο ποτέ

Δείτε στη gallery φωτογραφίες από το catwalk, καθώς και το video με όλο το show!

Διαβάστε ακόμα:

Burberry: Η ιστορία του βρετανικού οίκου που έκανε την καμπαρντίνα το πιο hot fashion item

Burberry bowling bag: η νέα αγαπημένη τσάντα της Taylor Swift