Σεξ, Kate Moss και άφθονη πολυτέλεια με την υπογραφή Louis Vuitton

Σεξ, Kate Moss και άφθονη πολυτέλεια με την υπογραφή Louis Vuitton

Σήμερα στην παρουσίαση της γυναικείας συλλογής του οίκου Louis Vuitton στο Παρίσι, όλα κραύγαζαν πολυτέλεια.

Τεράστια μαύρα μπαλόνια έξω από το χώρο και κορίτσια ντυμένα καμαριέρες οδηγούν τους εκλεκτούς στα παρασκήνια. Πάνω στη σκηνή τέσσερις άνδρες εμφανίζονται και στέκονται δίπλα από περίτεχνους ανελκυστήρες. Ένας ένας οι ανελκυστήρες ανεβαίνουν και έτσι ξεκινά στο Παρίσι η παρουσίαση της γυναικείας συλλογής τoυ οίκου Louis Vuitton για τον επόμενο χειμώνα, με τη Naomi Campbell και την Kate Moss στην πασαρέλα επί τω έργω. Και το κοινό, ανάμεσα του και η Anna Wintour, παρακολουθεί εκστασιασμένο.

Οι γυναίκες του Louis Vuitton αποπνέουν έναν σαδομαζοχιστικό αέρα, φορώντας στολές που θυμίζουν σέξι νυχτοφύλακες. Γούνες, κάλτσες πάνω από το γόνατο, παπούτσια με τακούνια Mary Janes, κάπρι παντελόνια, γαλότσες, μπότες, τσάντες, αξεσουάρ και καπέλα, μια συλλογή που διαθέτει οτιδήποτε θέλει η σύγχρονη γυναίκα φυσικά στην αντίστοιχη τιμή.

Το show έκλεισε η Kate Moss καπνίζοντας (τα χρήματα που πλήρωσε, ο οίκος με creative director τον Marc Jacobs, για να την έχει στο show του είναι ακόμη άγνωστα) και μια στρατιά από μοντέλα να παρελαύνουν. Απλά θαυμάσιο!

Απολαύστε την έκδηλη πολυτέλεια του οίκου Louis Vuitton.