Oscars 2013: δείτε τα φορέματα των διάσημων κυριών που κάπου έχουμε ξαναδεί

Oscars 2013: δείτε τα φορέματα των διάσημων κυριών που κάπου έχουμε ξαναδεί

Αυτές οι δημιουργίες κάτι μας θυμίζουν.

Εάν κάτι μας επιφύλαξαν τα φετινά βραβεία Όσκαρ πέραν βαρεμάρας, συγκίνησης και κοινότυπων σκηνών, αυτό ήταν μία πληθώρα από καλοντυμένες star οι οποίες είτε άκουσαν επιτέλους το στυλίστα τους, είτε πάλι πήραν τον καλό το δρόμο και μετά από τόσες σουλάτσες στα κόκκινα χαλιά έμαθαν να ντύνονται όπως πρέπει. Ελάτε όμως, που μερικές κυρίες μπορεί να διάλεξαν το ρούχο το σωστό, η επιλογή τους όμως ήταν παρεμφερής μη σας πούμε και ίδια με την αντίστοιχη κάποιας άλλης διάσημης σε προηγούμενη απονομή βραβείων Όσκαρ. Για του λόγου το αληθές, διαβάστε προσεκτικά και διαπιστώστε το από μόνοι σας.


Η Charlize Theron ήταν μία λευκή οπτασία μέσα στην Christian Dior Haute Couture τουαλέτα της. Το κορίτσι που λάνσαρε την peplum τάση σε επίσημη τελετή συνδύασε το ρούχο της με ψηλοτάκουνα Roger Vivier και μας θύμισε την Tina Fey σε παλαιότερο κόκκινο χαλί με μπλε σκούρο custom made Carolina Herrera φόρεμα.

Η Jennifer Aniston ήταν σίγουρα ένα από τα αστέρια της βραδιάς. Αγκαζέ με το πολυτιμότερο αξεσουάρ, τον αρραβωνιαστικό της Justin Theroux, το "φιλαράκι" πόνταρε σε ένα κατακόκκινο στράπλες Valentino στο χαρακτηριστικό minimal look της που αυτή τη φορά την πρόδωσε. Θυμηθείτε λίγο καλύτερα και θα σας έρθουν στο μυαλό άλλες δύο διάσημες κυρίες που έχουν λανσάρει το ίδιο ρουχαλάκι. Η Ζοοey Deschanel με Oscar De La Renta και η Elisabetta Canalis με Roberto Cavalli πόνταραν στο κόκκινο της φωτιάς και εντυπωσίασαν σε προηγούμενη τελετή.

Η Amanda Seyfried διάλεξε για την εμφάνισή της επί σκηνής με τον Eddie Redmayne μία κόκκινη δημιουργία Valentino με ζωνάρι και θυληκότατο μαντήλι στο λαιμό. Σχεδόν το ίδιο φόρεμα είχαμε δει να φοράει η Nicole Kidman στα Όσκαρ του 2007, ενώ η Emma Stone διάλεξε κάτι αντίστοιχο στην περσινή απονομή.

Η πρωταγωνίστρια του Zero Dark Thirty, Jessica Chastain, εντυπωσίασε τα πλήθη με μία γορργονέ τουαλέτα Armani Prive σε μπεζ απόχρωση με ασημένια κεντήματα. "Ήθελα να δώσω μία αίσθηση από παλιό Hollywood", δήλωσε λίγο μετά τη απονομή, ξέχασε όμως πως πριν από αυτήν όχι μία, αλλά τρεις διάσημες ντίβες εμφανίστηκαν με αντίστοιχη δημιουργία. Η Renee Zellweger με ασημένια τουαλέτα Carolina Herrera, η Anne Hathaway με Armani Privé(κάθε χρόνο τα ίδια βγάζει μάλλον) και η Jennifer Aniston με Valentino.

Δείτε τις φωτογραφίες και πείτε μας, δε σας θυμίζουν κάτι;