Tips για το τέλειο ανδρόγυνο look

Tips για το τέλειο ανδρόγυνο look

Που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις με στυλ

Tο ανδρόγυνο στυλ έκανε την πρώτη του εμφάνιση όταν η θρυλική Coco Chanel ,αποφάσισε να φορέσει και να λανσάρει γυναικεία παντελόνια. Η Frida Kahlo, ήταν επίσης μία αντισυμβατική πρωτοπόρος της εποχής της η οποία δε δίσταζε να παίξει με τη σεξουαλικότητά της και να φωτογραφηθεί με αντρικό κουστούμι.

Κατά πόδας ακολούθησε η μεγάλη σταρ του old Hollywood Μarlene Dietrich πού φώναξε στη γυναίκα της εποχής φόρεσε τα ρούχα του φίλου σου(!), και δεν προβληματίστηκε ουδέποτε στο να το κάνει ακόμη και στο κόκκινο χαλί. Έκτοτε όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας καθώς και τα mass retail brands τίμησαν την τάση και την επανέφεραν προσπαθώντας να εμφυσήσουν στο ανδρόγυνο look μεγάλες κρυμμένες δόσεις θηλυκότητας και δυναμισμού ταυτόχρονα. Το ντύσιμο αυτό προσφέρει αμέτρητες επιλογές καθώς μπορείς εύκολα να το μετατρέψεις από formal σε επαγγελματικό, σε θηλυκό και σέξι.

Τολμήστε να φορέσετε ένα άνετο και όχι εφαρμοστό κουστούμι, πουκάμισο και μοκασίνια αν διαθέτετε το ύψος, διαφορετικά γόβες και ankle boots θα προσδώσουν το απαραίτητο στυλ ενισχύοντας λίγο παραπάνω τη θηλυκότητα. Σε πιο απλές και όχι τόσο βραδινές ή επίσημες περιστάσεις, μπορείς να αντικαταστήσεις το κλασσικό παντελόνι με ένα boyfriend jean η με μια loose παντελόνα και παράλληλα το σακάκι με ένα δερμάτινο δημιουργώντας ένα grunge rock look. Μεγάλη σημασία δίνουμε στην τσάντα. Για το βράδυ επιλέγουμε έναν oversized φάκελο ή ένα διακριτικό stylish clutch ενώ για καθημερινά looks μια τσάντα ταχυδρόμου ή μια all day bag θα κάνουν τη διαφορά.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το νέο ανανεωμένο Nike Air Max για το 2013

Νέο κατάστημα H&M με αντρική και παιδική μόδα στο The Mall