H Yasmin Le Bon στα 48 της μοιάζει συνομήλικη με την κόρη της Amber

H Yasmin Le Bon στα 48 της μοιάζει συνομήλικη με την κόρη της Amber

Φωτογραφίζονται μαζί για την νέα καμπάνια των Monsoon

H Yasmin Le Bon, 48 πια, δείχνει πολύ νεότερη και φρέσκια από όσο θα περίμενε κανείς. Μαζί με την 23χρονη κόρη της Amber, η οποία έχει τα ίδια γονίδια, πρωταγωνιστούν στην καλοκαιρινή καμπάνια των Monsoon για το 2013.

Η Ιρανο-Βρετανικής καταγωγής μοντέλα, με 30 χρόνια ενεργή καριέρα στο χώρο, φωτογραφίζεται σε ένα αέρινο και καθημερινό 70s style ύφος που μας εντυπωσιάζει μέσα από την απλότητά του. Μητέρα 3ών παιδιών, μοιάζει περισσότερο σαν φίλη ή αδερφή της κόρης της και γίνεται πρόσωπο των Monsoon Heritage, ακολουθώντας την πορεία πολύ νεαρότερών της supermodels όπως οι Rosie Huntington-Whiteley, Lily Donaldson και Alessandra Ambrosio.

Η φωτογράφιση έγινε από τον Anders Overgaard στο Rajasthan, στην Ινδία και προσπαθεί με χειροποίητη εκτύπωση και αναβιώνοντας σκηνές στις ίδες τοποθεσίες να θυμίσει την ιστορική καμπάνια του 1974 με αφορμή τον εαορτασμό των 40 χρόνων της μπράντας. Η κόρη της Yasmin, Amber, ποζάρει σε δύο ακόμη καμπάνιες Monsoon. Τα κομμάτια θα τα δούμε στα καταστήματα το Μάρτιο- μέσα σε λίγες ημέρες δηλαδή!

Διαβάστε ακόμη:

Bag maniacs: Ποιες τσάντες λατρέψαμε από τα fashion shows;

Η Fullah Sugah σας χαρίζει ακόμα πιο χαμηλές τιμές!