Kelsey Van Mook: η Καναδέζα που έκανε αίσθηση στο Givenchy ντεφιλέ

Kelsey Van Mook: η Καναδέζα που έκανε αίσθηση στο Givenchy ντεφιλέ

Περπάτησε αποκλειστικά στο show του γαλλικού οίκου Givenchy την Κυριακή.

 

Οι φανατικοί της μόδας κάπου την έχουν ξανακούσει, καθώς δεν είναι νεοεισερχόμενη στο modeling. Μόνο που τώρα που άλλαξε πρακτορείο και εκπροσωπείται πλέον από το πρακτορείο IMG στη Νέα Υόρκη ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για εκείνη.

Ο λόγος για την με ύψος 1,78 Καναδέζα Kelsey Van Mook που περπάτησε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα στο fashion show του οίκου Givenchy την Κυριακή τραβώντας την προσοχή fashion editors, stylists και φασιονίστας. Η σχέση της Kelsey με τον γαλλικό οίκο Givenchy δεν είναι καινούργια. Το 2009 είχε ανοίξει το fashion show παρουσίασης της χειμωνιάτικης συλλογής, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει και στην καμπάνια του αρώματος «Dance» του maison Givenchy. Είχε ακολουθήσει αμέσως μετά ένα εξώφυλλο για την Vogue Αυστραλίας, καμπάνιες για την DKNY και editorials για περιοδικά όπως το V magazine και το Dazed & Confused, καθώς και μετρημένες εμφανίσεις στην πασαρέλα τα επόμενα χρόνια.

Τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα για την πρασινομάτα, είκοσι ενός ετών Καναδέζα να θριαμβεύσει για τα καλά. Μετά την επανεμφάνισή της στο ντεφιλέ του Givenchy ο θόρυβος γύρω από το όνομά της όλο και μεγαλώνει.

Διαβάστε επίσης:

Ρος Γεωργίου: έκλεισε το ντεφιλέ του Gianfranco Ferre στο Μιλάνο

Tessa: το κορίτσι που άνοιξε το show του Alexander Wang

Aokbab: το επόμενο top model έρχεται από την Ταϋλάνδη