Sarah Jessica Parker: Ποιες δύο πολύ γνωστές εταιρείες κατηγορεί ότι ευθύνονται για την καταστροφή των ποδιών της;

Sarah Jessica Parker: Ποιες δύο πολύ γνωστές εταιρείες κατηγορεί ότι ευθύνονται για την καταστροφή των ποδιών της;

Η Sarah ανοίγει πόλεμο

Είναι μία γυναίκα η οποία έχει αποθεώσει όσο καμιά τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Στο sex and the city όπου και πρωταγωνιστούσε, μόνο που δεν κοιμότανε παρέα με τα Louboutin ή τα Manolo Blahnik της. Θυμόμαστε χαρακτηριστικά και γελάμε με τη σκηνή όπου η Sarah μέσα στο χιόνι, φοράει τις γόβες της, συνδυασμένες με τις πιτζάμες της και τρέχει με... άνεση στο χιονισμένο τοπίο, για να πάει στο σπίτι της Miranda.


Η Parker είναι γνωστό ότι λατρεύει τις ακριβές μάρκες παπουτσιών. Έχει αδυναμία στις γόβες και σπανίως επιλέγει φλατ παπούτσια. Πρόσφατα δήλωσε ότι τα πόδια της έχουν καταστραφεί και για αυτόν το λόγο θα πει οριστικό αντίο στα αγαπημένα της high-heels. Η όμορφη ηθοποιός όμως είπε να το τραβήξει λίγο παραπέρα, δηλώνοντας ότι ευθύνονται δύο εταιρείες για την καταστροφή των πελμάτων της.

Όπως δήλωσε, κατέστρεψε τα διάσημα ποδαράκια της κατά τα γυρίσματα της ταινίας Don't Know How She Does It, όπου και υποδήθηκε μια εργαζόμενη μητέρα την Kate Reddy. Η ηθοποιός δήλωσε: «Αναγκαζόμουν να φοράω φτηνά παπούτσια. Βλέπετε, η ηρωίδα που υποδυόμουν δε σήκωνε οικονομικά μεγάλες σπατάλες σε παπούτσια. Αναγκαζόμουν ,λοιπόν, να φοράω Nine West και Aldo, τα οποία μου κατέστρεψαν τα πόδια. Τα περισσότερα από αυτά είχαν πλαστικό, αντί για δερμάτινο πάτο και έτσι πάρα πολλές φορές γλίστρησα, τραυματίζοντας τον αστράγαλό μου. Οι πατούσες μου παραπονιόντουσαν λέγοντάς μου, ειμαστε πάρα πολύ κουρασμένες. Μπορείς να σταματήσεις να μας φοράς φτηνά παπούτσια;»


Διαβάζοντας αυτά πραγματικά απορούμε με τη star. Οι δύο μάρκες που ανέφερε έχουν καλής ποιότητας παπούτσια, τουλάχιστον πολύ πάνω από το μέσο όρο ποιότητας των περισσότερων αμερικάνικων παπουτσιών. Σκεφτείτε ότι οι Αμερικανίδες ξοδεύουν περίπου 50 δολάρια για ένα ζευγάρι παπούτσια, τη στιγμή που οι τιμές στα περισσότερα παπούτσια των δύο αυτών εταιρειών κυμαίνονται μεταξύ 69-120 δολαρίων! Όλες αυτές οι γυναίκες δεν έχουν κανένα πρόβλημα, μόνο η Sarah παρουσίασε; Μάλλον η αγαπημένη σε όλους Carrie, απέχει από τη μέση γυναίκα... Τι να πεις!

Διαβάστε ακόμα

Sarah Jessica Parker: «Τέλος τα ψηλοτάκουνα για μένα»

Τι συμβαίνει με τη Sarah Jessica Parker;

H Sarah Jessica Parker θύμα του photoshop