Vanessa Axente: για τρίτη φορά στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue

Vanessa Axente: για τρίτη φορά στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue

H δεκαεπτάχρονη από την Ουγγαρία είναι σίγουρα από τις αγαπημένες του Steven Meisel αυτήν την περίοδο.

Όταν περπάτησε το 2010 στο ντεφιλέ της Chanel στο Τόκυο, όλοι μιλούσαν για την δεκατετράχρονη από την Ουγγαρία με το όνομα Vanessa Axente. Από κει και πέρα μια λαμπρή καριέρα άρχισε να διαγράφεται με πλήθος εξωφύλλων, editorials, fashion shows που της έδωσαν το χαρακτηριστικό του χαμαιλέοντα της μόδας.

Τώρα λίγο πριν την ενηλικίωσή της, έχοντας ήδη στο βιογραφικό της συνεργασίες για τις καμπάνιες των οίκων Prada και Céline, η Vanessa φιγουράρει για τρίτη φορά μέσα σε λιγότερο από δώδεκα μήνες στο εξώφυλλο της Vogue της γειτονικής μας Ιταλίας. Πόζαρε και πάλι στο φακό του ταλαντούχου Steven Meisel, αυτή τη φορά μαζί με την Gustav Swedberg για το τεύχος Μαρτίου της Vogue Italia.

Δυο μόλις μήνες πριν και πάλι δια χειρός Meisel (υπογράφει φωτογραφικά τα εξώφυλλα της Vogue για περισσότερα από δέκα χρόνια) την είδαμε στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου 2012 μαζί με τον Marlon Teixeira και τον Ιούλιο ξανά στην Vogue Italia μαζί με την Mackenzie Drazan. Ετοιμαστείτε να την απολαύσετε από το καλοκαίρι σε ακόμη περισσότερες καμπάνιες και φωτογραφίσεις καθώς η καριέρα της μόλις άρχισε να απογειώνεται.

Διαβάστε επίσης:

Kelsey Van Mook: η Καναδέζα που έκανε αίσθηση στο Givenchy ντεφιλέ

Tessa: το κορίτσι που άνοιξε το show του Alexander Wang

Aokbab: το επόμενο top model έρχεται από την Ταϋλάνδη