Sasha: η βασίλισσα των ανερχομένων μοντέλων

Sasha: η βασίλισσα των ανερχομένων μοντέλων

Η ρωσικής καταγωγής καλλονή είναι το πιο επιτυχημένο ανερχόμενο μοντέλο αυτήν την περίοδο.

 

Η απειρία ήταν αβαντάζ για τα μοντέλα αυτή τη σεζόν, καθώς σχεδιαστές και casting directors πόνταραν για άλλη μια φορά σε νέα, φρέσκα πρόσωπα. Τα κορίτσια με ανδρόγυνα χαρακτηριστικά και έντονα ζυγωματικά βγήκαν κερδισμένα, ενώ και η Ασία είχε την τιμητική της με την Chiharu Okunugi να κάνει δυναμική είσοδο.

Βασίλισσα, όμως, όλων των νεοεισερχόμενων μοντέλων είναι η ρωσικής καταγωγής Sasha Luss. Ξεκίνησε δειλά δειλά το modeling to 2007, κάνοντας δουλειές στη Ρωσία και εμφανίσεις χωρίς συνέχεια στα fashion weeks μέχρι την περασμένη άνοιξη που η καριέρα της άρχισε να ανεβαίνει. Τώρα ήρθε η ώρα η εικοσάχρονη Sasha, που πριν τέσσερα-πέντε χρόνια έκανε το πέρασμά της και από τα ελληνικά περιοδικά, να πρωταγωνιστήσει για τα καλά.

Περπάτησε στο σύνολο σε είκοσι shows στο fashion week της Νέας Υόρκης και από εκεί παρακάμπτοντας το Λονδίνο πέταξε μέχρι το Μιλάνο όπου άνοιξε το show του Emilio Pucci και περπάτησε σε εκείνα των Versace, Prada και Jil Sander μεταξύ άλλων. Συνέχεια είχε το Παρίσι και τα show των Chanel, Dior, Givenchy, Lanvin, Miu Miu και Valentino που επισφράγισαν μια άκρως επιτυχημένη σεζόν για την Sasha που επιτέλους ξεκίνησε μια καριέρα αντάξια της ομορφιάς της και του ταλέντου της.

Διαβάστε επίσης:

Vanessa Axente: για τρίτη φορά στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue

Kelsey Van Mook: η Καναδέζα που έκανε αίσθηση στο Givenchy ντεφιλέ

Tessa: το κορίτσι που άνοιξε το show του Alexander Wang