Γνωρίστε τα νέα γυαλιά ηλίου TOM's από κοντά

Γνωρίστε τα νέα γυαλιά ηλίου TOM's από κοντά

Και βοηθήστε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

Η TOMS παρουσιάζει για πρώτη φορά Γυαλιά Ηλίου - και λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την πολυαναμενόμενη δεύτερη γραμμή προϊόντων της. Τα Γυαλιά Ηλίου TOMS είναι το επόμενο One for One Προϊόν- μετά τα παπούτσια στην ίδια ακριβώς φιλοσοφία. H παρουσίαση της συλλογής στο ελληινικό κοινό θα γίνει αυτή την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 19:00- στο Pop up Store που θα σας περιμένει Πατριάρχου Ιωακείμ 2, στο Κολωνάκι.


Αυτή τη φορά, με κάθε αγορά ζευγαριού γυαλιών ηλίου, η TOMS θα βοηθήσει στο να αποκατασταθεί η όραση ενός ανθρώπου που το έχει ανάγκη. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που χρειάζονται βοήθεια και ενίσχυση, για να αποκατασταθεί η όραση τους. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, ο ιδρυτής της TOMS, Blake Mycoskie, κατέληξε σε αυτό το προϊόν ανακοινώνοντας την απόφασή του δημόσια σε εκατοντάδες fans του αγαπημένου label στη Σάντα Μόνικα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Blake Mycoskie δήλωσε «Από το 2007, έχω συνειδητοποιήσει ότι το μοντέλο της TOMS One for One, θα μπορούσε να βρει εφαρμογή και σε άλλα προϊόντα πέραν των παπουτσιών ώστε να βοηθηθούν περισσότεροι άνθρωποι που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο. Η όραση είναι μια βασική ανάγκη. Η απώλεια της όρασης έχει μια δραματική επίδραση στη ζωή, την οικογένεια και το κοινωνικό κύκλο ενός ατόμου. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη βγάζοντάς τους από το περιθώριο».

Να είστε όλοι εκεί.

info: www.TOMS.com/eyewear

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα πιο fashion γυαλιά ηλίου για καλό σκοπό από την Tom's

Heart4Heart: Η νέα συλλογή ρολογιών της Folli Follie