Nidodileda: Ένα νέο label από την ταλαντούχα Τόνια Μητρούδη

Nidodileda: Ένα νέο label από την ταλαντούχα Τόνια Μητρούδη

Με μία φρέσκια και εναλλακτική οπτική πάνω στο γυναικείο στυλ

Nidodileda (Επικοινωνία: nidodileda@gmail.com) ένα όνομα καινούριο στο χώρο της μόδας, που εκπροσωπεί ένα brand με ρομαντικό και girlie χαρακτήρα. Το Nidodileda σημαίνει φωλιά της Λήδας, και είναι αστερισμός. Τα Nidodileda ήδη έχουν αρχίσει να κερδίζουν έδαφος, followers και τις εντυπώσεις στην ελληνική fashion scene.

Η ιδέα γεννήθηκε από την 28χρονη Τόνια Μητρούδη, μια νεαρή σχεδιάστρια που μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο της μόδας είτε ως Fashion Editor σε περιοδικά όπως «L'OFFICIEL» και «Parents», ενώ έχει συνεργαστεί με πολλά ονόματα της εγχώριας show biz ως stylist. Έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας στην Ιταλία, στο Istituto Marangoni και συνέχισε τις σπουδές της στο Styling φοιτώντας στο IED BARCELONA της Ισπανίας.

Τα Nidodileda έχουν μια ιδιαίτερη ταυτότητα, όπως ακριβώς και οι φωτογραφίσεις για το lookbook του brand. Η Τόνια προτιμά να διαχωρίζει τη θέση της από την fixed και σκληρή εικόνα καμιά φορά ενός μοντέλου και να αγκαλιάζει την αμεσότητα ενός καθημερινού κοριτσιού φωτογραφίζοντας απλές κοπέλες, φίλες και αγαπημένα της fashion icons με τα ρούχα της. Σε μιάμιση εβδομάδα μάλιστα έρχεται και το e-shop Nidodeleda για αγορές από την άνεση του χώρου μας. Επιπλέον, η Τόνια χαρίζει ένα δώρο με κάθε αγορά. Ένα φτερό. Συμβολισμό της ελευθερίας των Nidodileda και κρέμεται πάνω σε κάθε ρούχο στο καρτελάκι. Το φτερό είναι από PVC και μπορεί να φορεθεί σαν κολιέ, σκουλαρίκι, pin για τα μαλλιά, καρφίτσα, να χρησιμοποιηθεί ως μπρελόκ ή σελιδοδείκτης...

Τα ρούχα ήδη πωλούνται στο Nali στη Νέα Ιωνία, στο 21 the fashion market στην Κηφισιά και στο Alexia Tea's Fashion σε Π. Φάλητο και Αντίπαρο.

Για να πάρετε μία δυνατότερη γεύση από το ύφος και την αισθητική του label δείτε το βίντεο στο κάτω μέρος της οθόνης... και στη σελίδα τους στο facebook εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

Heart4Heart: Η νέα συλλογή ρολογιών της Folli Follie

H Converse παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια Get Dirty