AXDW Celebrity Skin: To avant garde catwalk με τις διάσημες παρουσίες

AXDW Celebrity Skin: To avant garde catwalk με τις διάσημες παρουσίες

Το μέγαρο της Εθνικής Ασφαλιστικής ξεχείλισε από κόσμο και το χειροκρότημα έφτασε σε άλλο επίπεδο

Tο κοινό για πολλοστή φορά κατέκλυσε την αίθουσα του Μεγάρου της Εθνικής Ασφαλιστικής προκειμένου να καταφέρει να παρακολουθήσει το εντυπωσιακό- όπως κάθε φορά άλλωστε- show των Celebrity Skin για το Mercedes-Benz Athens X-clusive Designers Week. Όλα ξεκίνησαν όπως κάθε φορά με ένα φαντασμαγορικό, σκοτεινό και αισθησιακό βίντεο που επιμελήθηκαν ο Δημήτρης Στρέπκος σε συνεργασία με τον αγαπημένο Γιώργο Κατσανάκη.

Η avant garde αισθητική μας συνεπήρε και η πασαρέλα ξεκίνησε σε ένα 'Pure Evil' κλίμα - κατά το όνομα της συλλογής- που καθήλωσε το κοινό. Το σχεδιαστικό δίδυμο του Δημήτρη Στρέπκου και της Ελένης Μπάρλα παρουσίασε μία εντυπωσιακή και σέξι συλλογή, γεμάτη μυστήριο και δαντέλα. Χειροποίητο decoration στα περίτεχνα κομμάτια και δαντέλα έκαναν τη διαφορά. Καφτά μήκη και μάξι διαφάνειες εναλλάσσονταν επί σκηνής. Gothic στοιχεία και πολλή λάμψη σε χρυσό και ασημί ενώθηκαν με τις κλασικές αποχρώσεις του μπεζ και του κυρίαρχου μάυρου. Αλυσίδες, παγιέτες, κρόσσια, τούλι, vintage πέτρες... συναντήθηκαν στις χειροποίητες δημιουργίες του label.

Στο catwalk παρέλασαν διάσημα ονόματα του χώρου της εγχώριας μόδας και αρκετοί celebrities όπως η Πέμυ Ζούνη, η Νατάσσα Καλογρίδη, η Βίκυ Κουλιανού, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Λάουρα Νάργες, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Άντα Λιβιτσάνου, ο Αλέξης Φούκος, ο Γιώργος Μανίκας... ενώ παρέλασε και ο ίδιος ο σχεδιαστής των Celebrity Skin Δημήτρης Στρέπκος.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα backstage και το catwalk δια χειρός Dreamer....

Διαβάστε ακόμη:

AXDW: Το Queen.gr στο show της Rita Attalla (αποκλειστικές φωτό)

AXDW: To Queen.gr στο show του Μιχάλη Ασλάνη (αποκλειστικές φωτό)

To Queen.gr μεταδίδει από το Fashion show της Patricia Field στην ΑΧDW