Beyoncé: εξώφυλλο και στη βρετανική Vogue

Beyoncé: εξώφυλλο και στη βρετανική Vogue

H Queen B προσγειώθηκε και στη βρετανική βίβλο της μόδας.

Το 2013 είναι αναμφισβήτητα η χρονιά της Beyoncé, καθώς είναι στο προσκήνιο συνεχώς. Μεταξύ άλλων τραγούδησε στο Super Bowl, παίζει στις διαφημίσεις του αναψυκτικού Pepsi, τραγούδησε για τον Obama, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue, φωτογραφήθηκε για τον οίκο Gucci και για το H&M και τώρα φωτογραφήθηκε και για το εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου της βρετανικής Vogue (αυτό και αν είναι πολυάσχολο πρόγραμμα).

Για αυτό της, λοιπόν, το δεύτερο εξώφυλλο στη βίβλο της μόδας σε λιγότερο από τρεις μήνες η Queen B φόρεσε δημιουργίες από την ανοιξιάτικη Jonathan Saunders συλλογή και ελάχιστο μακιγιάζ και πόζαρε σε μια φωτογράφιση πιο γήινη και όχι τόσο «Who runs the world».

Φυσικά η συγκυρία δεν είναι τυχαία, καθώς η παγκόσμια περιοδεία της ξεκινά στις 15 Απριλίου στο Βελιγράδι της Σερβίας, ενώ η πρώτη της εμφάνιση στο Λονδίνο είναι προγραμματισμένη για τις 26 Απριλίου, λίγες ημέρες αφότου το τεύχος Μαΐου θα έχει κυκλοφορήσει στα περίπτερα. Όσο για το μέλλον της στον κόσμο των εξωφύλλων, φημολογείται πως σύντομα θα προσγειωθεί στο περιοδικό V.

Διαβάστε επίσης:

Beyoncé: κυκλοφόρησε το νέο της διαφημιστικό βίντεο για την Pepsi

Beyoncé: υποστηρίζει ένθερμα το γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων

Beyoncé και Destiny's Child στο Super Bowl (video)