Jeremy Scott: Ο εκκεντρικός σχεδιαστής για την fashion industry, την συνεργασία του με την Adidas και τις μούσες του

Jeremy Scott: Ο εκκεντρικός σχεδιαστής για την fashion industry, την συνεργασία του με την Adidas και τις μούσες του

Η συνέντευξη στο περιοδικό Grazia

Έχοντας συνειδητά διαφοροποιηθεί από την fashion industry όπως την ξέρουμε, ο Jeremy Scott, από το 1997, όταν παρουσίασε την πρώτη του συλλογή, δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Ο σχεδιαστής μίλησε στο τελευταία τεύχος του περιοδικού Grazia εφ' όλης της ύλης, και εμείς συγκρατήσαμε τις σκέψεις του για την μόδα, την σχεδιαστική ελευθερία, την συνεργασία του με την Adidas και άλλα.

Τι να περιμένουμε από αυτόν τους επόμενους μήνες:
«Πάνω- κάτω θα κάνω ό,τι κάνω πάντα- θα δίνω λίγη ένταση. Έρχομαι στο Λονδίνο για το λανσάρισμα ενός βρεφικού καροτσιού. Θα είναι τέλειο για το βασιλικό μωρό- σε ποιον δεν θα άρεσε να δει την Kate Middleton να βγάζει σε αυτό βόλτα το μωρό της, φορώντας ένα ζευγάρι από τα sneakers μου με τα κανίς;»

Οι σκέψεις του για την fashion industry:
«Νιώθω πραγματική θλίψη για να είμαι ειλικρινής- όλα είναι τόσο συγκεχυμένα που δεν μπορεί κανείς να ξεχωρίσει τον ένα σχεδιαστή από τον άλλο. Όταν ο κόσμος δεν έχει τόσο μεγάλη χρηματική άνεση, αυτό που θέλει περισσότερο είναι αυτό που δεν έχει. Το έχω αποδείξει με την σειρά μου για την Adidas- μπορώ να κάνω ένα παπούτσι sold out σε λιγότερο από 24 ώρες, γιατί κανείς δεν έχει sneakers που να έχουν πάνω ένα ροζ κανίς που φοράει γυαλιά ηλίου».

Τα οφέλη της συνεργασίας του με την Adidas:
«Η Adidas Μου επέτρεψε να κάνω πραγματικότητα τις ιδέες μου σε παγκόσμια κλίμακα, χωρίς να πρέπει να συμβιβαστώ. Είναι σαφές ότι οι άνθρωποι θέλουν πιο δυνατή μόδα, κάτι ξεχωριστό, στο οποίο, όμως, να μπορούν να έχουν πρόσβαση».

Διαβάστε ακόμα:
Δείτε τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή adidas Originals by Jeremy Scott
adidas by Jeremy Scott F/W '12: Τα πιο funky chic αθλητικά παπούτσια ever
Εναλλακτικό στυλ που ξεχωρίζει: adidas Originals by Jeremy Scott F/W '12