New Icon: Νέα σειρά για την H&M εμπνευσμένη από διάσημα top models

New Icon: Νέα σειρά για την H&M εμπνευσμένη από διάσημα top models

Αποκτήστε το στυλ των Joan Smalls, Daphne Groeneveld, Liu Wen και  Lindsey Wixson

Κάποτε το στυλ ενός μοντέλου αποτελούσε μέλημα ενός καλού στιλίστα. Οι νέες θεές της πασαρέλας αποδεικνύουν σε κάθε εμφάνισή τους on και off catwalk πως έχουν δικό τους προσωπικό στυλ και δεν φοβούνται να τολμήσουν.

Νεαρές πανέμορφές κυρίες της πασαρέλας όπως η Joan Smalls, η Daphne Groeneveld, η Liu Wen και η Lindsey Wixson επηρεάζουν τη μόδα με το δικό τους προσωπικό στιλ, και κατακτούν τόσο τους σχεδιαστές όσο και το fashion aware κοινό. Γίνονται αντικείμενα έμπνευσης για street-style blog μόδας και τα social media. Φωτογραφίες τους κυκλοφορούν παντού και πολλές fashionistas προσπαθούν να τους μοιάσουν. Η H&M αποφασίζει να το κάνει λίγο πιο εύκολο δημιουργώντας τη συλλογή New Icons για αυτό το καλοκαίρι, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τις 18 Απριλίου σε όλα τα γυναικεία καταστήματα της Η&Μ.

Η σειρά New Icon έχει εμφανείς επιρροές από τις 4 θεές της μόδας και αποτελεί ένα μίγμα των δικών τους αγαπημένων στυλ. Θα δούμε συνδυασμούς όπως ένα μαύρο δερμάτινο σακάκι που φοριέται με μια δαντελωτή μίνι φούστα με βολάν ή ένα όμορφα διακοσμημένο γιλέκο συνδυασμένο με ένα ξεφτισμένο, βαμβακερό και ιδιαίτερα καυτό σορτς. Το σύγχρονο μποέμ look έχει τη μορφή μιας μακριάς, διάφανης, μαύρης σιφόν φούστας ή ενός κεντημένου τοπ, ενώ μια ρομαντική μπλούζα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού. Η συλλογή ολοκληρώνεται με επιλεγμένα βαμβακερά γιλέκα και μπλουζάκια, που κάνουν την κάθε ημέρα ξεχωριστή.

Τα αξεσουάρ είναι ιδιαίτερα και κλέβουν αμέσως τα βλέμματα σε κάθε street-style εμφάνιση. Εντυπωσιακές τσάντες με κρόσσια και σχέδια, μακριά δερμάτινα κολιέ και floppy hats. Tα παπούτσια δεν θα μπορούσαν βέβαια να μείνουν πίσω με έμφαση στις σουέτ μπότες μέχρι το γόνατο οι οποίες δίνουν μια boho αίσθηση, ενώ τα κοντά, χαμηλοτάκουνα μποτάκια έχουν την τιμητική τους.

Διαβάστε ακόμη:

Η Coco Chanel γίνεται comic

Δείτε τον Marc Jacobs στον πρώτο του κινηματογραφικό ρόλο