H adidas στηρίζει τη μάχη κατά του καρκίνου με τη νέα σειρά AKTIV

H adidas στηρίζει τη μάχη κατά του καρκίνου με τη νέα σειρά AKTIV

Μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε ενισχύοντας την οργάνωση

Η adidas κάνει άλλο ένα μεγάλο βήμα και στηρίζει ενεργά την οργάνωση AKTIV Against Cancer, η οποία ιδρύθηκε το 2007 στη Νορβηγία από τις Grete Waitz και Helle Aanesen οι οποίες αποφάσισαν να προάγουν τον αθλητισμό ενώ παράλληλα μάχονταν κατά του καρκίνου. Η Grete Waitz, στιβίστρια και πρώην κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ υπήρξε εννέα φορές νικήτρια του Μαραθωνίου της Νέας Υόρκης. Δυστυχώς έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τον Απρίλιο του 2011.

Η adidas ουσιαστικά στηρίζει από το 2009 το έργο της AKTIV Against Cancer. Προς τιμήν της μεγάλης αθλήτριας και αγωνίστριας της ζωής, παρουσιάζει μια νέα συλλογή αθλητικών ρούχων και παπουτσιών με το λογότυπο, τα χρώματα και τα σχεδιαστικά διακριτικά στοιχεία της οργάνωσης. Η συλλογή φυσικά είναι απόλυτα stylish και άνετη. Η adidas θα διαθέσει το 2% των εσόδων από τις πωλήσεις της συλλογής στην AKTIV και 15 κορυφαίοι αθλητές της adidas θα αγωνίζονται φέτος με εξοπλισμό που φέρει το λογότυπο της οργάνωσης.

Ο διάσημος δρομέας, Haile Gebrselassie, τέλος, εντάσσεται στον αγώνα κατά του καρκίνου και γίνεται επίσημος πρεσβευτής της AKTIV, ενισχύοντας τη στήριξη της οργάνωσης από την adidas. Αυτά είναι νέα. Μπορούμε όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.

Διαβάστε ακόμη:

New adidas Originals ZX 750: Τα πιο iconic sneakers των 80’s επιστρέφουν ανανεωμένα στην πιο street εκδοχή τους!

adidas Originals Running Highlights – Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013