Στυλ H&M στους Ολυμπιακούς & Παραολυμπιακούς 2014 και 2016

Στυλ H&M στους Ολυμπιακούς & Παραολυμπιακούς 2014 και 2016

Η Η&Μ θα δημιουργήσει τα σύνολα για τις τελετές έναρξης και λήξης των Σουηδών

Η Η&Μ υπέγραψε ένα 4ετές συμβόλαιο με τη Σουηδική Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Σουηδική Παραολυμπιακή Επιτροπή, κάτι που σημαίνει ότι θα επιμεληθεί τα ρούχα των σουηδικών ομάδων για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Sochi το 2014 και τους Θερινούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016.

Η συλλογή θα περιλαμβάνει την πλήρη γκαρνταρόμπα για όλες τις σουηδικές ομάδες, τόσο εντός όσο και εκτός αγώνων. Τα ρούχα των αθλητών θα σχεδιαστούν με τη βοήθεια των ίδιων. Οι αθλητές μάλιστα πρόκειται να συνεργαστούν με το brand εκφράζοντας τη γνώμη τους για τη νέα διευρυμένη συλλογή αθλητικών της Η&Μ. Από τον Ιανουάριο του 2014, θα λανσαριστεί μάλιστα η νέα αθλητική συλλογή της Η&Μ δοκιμασμένη από επαγγελματίες αθλητές παγκόσμιας κλάσης. Η απόδοση σε συνθήκες άθλησης θα είναι εγγυημένη, χωρίς όμως εκπτώσεις στο στυλ διατηρώντας το θετικό της προσιτής τιμής!

Ιδού τι δήλωσαν αθλητές, σχεδιαστές και Ολυμπιακή Επιτροπή:

«Είναι τεράστια τιμή για την Η&Μ να επιμεληθεί το ντύσιμο των σουηδών συμμετεχόντων στους επόμενους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Sochi και στο Ρίο. Τα σχέδια θα συνδυάζουν τον αθλητισμό και τη μόδα με έναν εντελώς νέο τρόπο, και η σουηδική κληρονομιά θα χαρακτηρίζει με περηφάνια τη συλλογή», λέει η Ann-Sofie Johansson, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Η&Μ.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που ανακοινώνω αυτή τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με την Η&Μ, που θα ξεκινήσει με τον εφοδιασμό της σουηδικής ολυμπιακής ομάδας για τους Χειμερινούς Αγώνες στο Sochi το 2014. Η προσέγγιση της Η&Μ είναι καινοτόμα και συναρπαστική, και μια ομάδα αθλητών μας θα συμμετέχει στη διαδικασία του σχεδιασμού. Είμαστε υπερήφανοι που θα συνεργαστούμε με την Η&Μ, μια σουηδική μάρκα που είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο», λέει ο Stefan Lindeberg, Πρόεδρος της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

«Το γεγονός ότι θα εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας φορώντας ρούχα μιας σουηδικής εταιρείας θα ενισχύσει την ομάδα, το ομαδικό πνεύμα και την εικόνα μας προς τον υπόλοιπο κόσμο, ειδικά εφόσον πρόκειται για μια εταιρεία παγκοσμίου φήμης, όπως η Η&Μ. Χαίρομαι πραγματικά που η Η&Μ μας προσκάλεσε να συμμετάσχουμε ενεργά στη δημιουργία των ρούχων που θα φορέσει με περηφάνια η Σουηδική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Sochi το 2014 και στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016», λέει η Anja Pärson,

Διαβάστε ακόμη:

Beyonce: Με αέρα sexy θηλυκού, μας παρουσιάζει την πιο hot συλλογή μαγιό από την H&M

Βαφτίζω το γιο μου και έχω ακόμα παραπανίσια κιλά τι να φορέσω; το Queen.gr σας βρίσκει τη λύση