Αποκλειστικό: Victoria KyriaKides Bridal 2014 στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

Αποκλειστικό: Victoria KyriaKides Bridal 2014 στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια προχωρά εκτός συνόρων

Πάντα χαιρόμαστε όταν Έλληνες σχεδιαστές αναγνωρίζονται στο εξωτερικό και κάνουν τα δικά τους βήματα στις διεθνείς αγορές. Η σχεδιάστρια Βικτώρια Κυριακίδη, άνοιξε την περασμένη χρονιά τα φτερά της για το Λονδίνο, όπου και τα κατάφερε ενώ εδώ και αρκετούς μήνες έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη μεγάλη αγορά της Αμερικής.

Το fashion aware κοινό έχει υποδεχτεί με ενδιαφέρον τα σχέδιά της. Η Βικτώρια βρίσκεται εδώ και μήνες στην Αμερική, δημιουργώντας τις βάσεις για νέα εγχειρήματα. Από την Αμερική μας έρχεται πια το fashion video της νέας Bridal συλλογής της για το 2014, με ρομαντική και boho διάθεση, διατηρώντας τα classy chic στοιχεία και το δυναμισμό που τη διακρίνει.

Δαντέλες chantilly, τούλι, οργάντζα, macrame, μετάξι, φτερά και vintage κρύσταλλα παίρνουν τη θέση τους πάνω στις ιδιαίτερες δημιουργίες της, λίγο πριν τη μεγάλη διοργάνωση της New York Bridal Week.

Δείτε το βίντεο που μας παραχώρησε η ίδια αποκλειστικά στο κάτω μέρος της οθόνης και μείνετε στο Queen.gr για περισσότερες εξελίξεις και ολόκληρη τη νέα συλλογή Victoria KyriaKides.

Διαβάστε ακόμη:

H Victoria Kyriakides σχεδιάζει οικολογικά!

Αποκλειστικό Victoria Kyriakides: To Grecian chic show που έκανε το Λονδίνο να παραμιλάει...

Victoria KyriaKides Bridal Collection 2014 from Stylemac21 on Vimeo.