Miranda Kerr: ένας έκπτωτος άγγελος

Miranda Kerr: ένας έκπτωτος άγγελος

Η Miranda Kerr έβγαλε τα φτερά του αγγέλου της Victoria's Secret.

 

H Miranda Kerr είναι πια ένας έκπτωτος άγγελος. Η Αυστραλή καλλονή επιβεβαίωσε τις φήμες πως χώρισαν οι δρόμοι της με τη διάσημη εταιρεία εσωρούχων Victoria's Secret και δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της, καθώς δεν διαθέτει πλέον τον απαραίτητο χρόνο για να δεσμευτεί με τις υποχρεώσεις ενός αγγέλου.

Οι φήμες πως σταματά την καριέρα της ως αγγελάκι της Victoria's Secret διέρρευσαν την προηγούμενη εβδομάδα και η Miranda δεν τις είχε σχολιάσει μέχρι τώρα. «Είναι μια φυσική εξέλιξη. Έχω ξεκινήσει το modeling από δεκατριών ετών. Εισέρχομαι πλέον σε μια νέα φάση της ζωής μου και είχα αρχίσει αυτό να το νιώθω από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου. Έπρεπε να δώσω αλλού προτεραιότητα στο χρόνο μου. Δεν είμαι σε θέση να δεσμευτώ σε ένα πλήρες συμβόλαιο αυτή τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά το τέως αγγελάκι.

Η Miranda αυτήν την περίοδο είναι ήδη πολύ απασχολημένη λόγω του συμβολαίου της με την εταιρία Mango, αλλά και της προσωπικής της σειράς καλλυντικών Kora που λάνσαρε, όμως, αυτό δεν αποκλείει να την δούμε να περπατά στο show της Victoria's Secret τον επόμενο χειμώνα.

Διαβάστε επίσης:

Karlie Kloss: επίσημα αγγελάκι της Victoria's Secret

Γιατί τα αγγελάκια της Victoria's Secret δεν φιγουράρουν σε αντρικά περιοδικά;

Victoria's Secret: Τα αγγελούδια σας παρουσιάζουν τη νέα sexy συλλογή μαγιό