H Jessica Alba ποζάρει ως μοντέλο για γνωστό e-shop

H Jessica Alba ποζάρει ως μοντέλο για γνωστό e-shop

Και αποκαλύπτει τα μυστικά της

Η πανέμορφη για πολλοστή φορά και πάντα γλυκιά Jessica Alba, αναλαμβάνει ρόλο μοντέλου σε editorial του γνωστού e-shop και fashion portal net-a-porter.com.

Γυμνασμένη, ελαφρώς μαυρισμένη, φορά καινούρια κομμάτια που πωλούνται στο net-a-porter με έμφαση στο denim και απαντά σε μία εκτενή συνέντευξη. Fashion icon, μητέρα, ηθοποιός και πλέον συγγραφέας, δείχνει αρκετά προσγειωμένη και φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά με τον εαυτό της.

Η Alba, εντυπωσιάζει τόσο όλο το cast της φωτογράφισης που την αποκαλούν 'πλασμά απόκοσμης τελειότητας'. Η ίδια δηλώνει πως νιώθει απόλυτα πλήρης και ισορροπημένη ανάμεσα στους διάφορους ρόλους της ζωής της και πως ο ερχομός των παιδιών της την άλλαξε ριζικά. «Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν έχω πια να χάσω τίποτα. Παλιότερα όποια απόφαση, επαγγελματική ή προσωπική είχε ως γνώμωνα εμένα. Πλέον, πάνω από όλα, μα όλα είναι τα παιδιά μου», λέει.

Με ταινίες όπως το Sin City, Fantastic Four, Valentine's Day, Machete κλπ στο ενεργητικό της... μία καριέρα που ξεκίνησε στα 12 και πολλά εμπορικού τύπου εγχειρήματα, υποστηρίζει πως η διασημότητα είναι αναγκαίο κακό για το χώρο. Δεν την ενόχλησε και δεν την κυνηγά αλλά τη σέβεται μιας και είναι απαραίτητη η έκθεση στα μέσα για τη δουλειά της. Θεωρεί πως έχει εμπορικό μυαλό και το βιβλίο της The Honest Life, με συμβουλες διατροφής προς γυναίκες και γενικά προς οικογένειες είναι κάτι που την κάνει περήφανη και σύμφωνα με τη λίστα best sellers του New York Times, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Η επιχείρησή της, The Honest Company, ένα πρότζεκτ με υγιεινά σκευάσματα διατροφής έχει μπει στις πιο προσοδοφόρες.

Απολαύστε την να ποζάρει και ως μοντέλο στις παραπάνω φωτό. Τα λόγια περιττά...

Διαβάστε ακόμη:

H Beyonce πιο sexy από ποτέ στο νέο βίντεο της H&M! (βίντεο)

Sanktoleono: Τα πιο ιδιαίτερα statement κοσμήματα