Τα φορέματα του Met Ball θα πωληθούν online

Τα φορέματα του Met Ball θα πωληθούν online

Ορισμένες από τις δημιουργίες που θα δούμε στο κόκκινο χαλί του Met Ball λίγες ώρες μετά θα πωληθούν μέσω του διαδικτύου.

O επίσημος χορηγός του Met Ball που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα το βράδυ είναι η Moda Operandi, η εταιρεία που το 2010 ιδρύθηκε με το όραμα να δώσει πρόσβαση στις συλλογές των σχεδιαστών πριν κυκλοφορήσουν οπουδήποτε αλλού.

Η Moda Operandi, λοιπόν, κατάφερε να δώσει άλλη μια exclusive παροχή στις φανατικές φασιονίστες. Ορισμένες από τις δημιουργίες που θα δούμε να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης θα αρχίσουν να πωλούνται από το site της λίγες ώρες μετά. Ανάμεσά τους ρούχα των Balmain, Anthony Vacarello, Rodarte, Nina Ricci και Wes Gordon που θα φορεθούν από τους καλεσμένους stars στο μεγαλύτερο fashion event της άνοιξης.

Βέβαια, για εκείνες που δεν έχουν χιλιάδες ευρώ να ξοδέψουν, το Met Ball θα μεταδοθεί και φέτος live διαδικτυακά με αμέτρητες δημιουργίες, celebrities και fashion gurus να παρελαύνουν από την οθόνη όσων το παρακολουθήσουν.

Διαβάστε επίσης:

Met Gala: και πάλι ζωντανά στο διαδίκτυο φέτος

Μινιμαλιστική κομψότητα στην νέα καμπάνια οπτικών Givenchy

Kate Moss: ανοίγει το καλοκαίρι της βρετανικής Vogue