To Parsons ακύρωσε το σεμινάριο με τον John Galliano

To Parsons ακύρωσε το σεμινάριο με τον John Galliano

Ακυρώθηκε το προγραμματισμένο τριήμερο forum του John Galliano στο πανεπιστήμιο Parsons.

 

Στους φοιτητές του πανεπιστημίου Parsons η ανακοίνωση πως ο John Galliano θα διδάξει για στη σχολή τους στο πλαίσιο ενός τριήμερου workshop ήχησε ως χαράς ευαγγέλια. Βλέπετε η τύχη να βρεθείς και να συνομιλήσεις με μια ιδιοφυία του χώρου της μόδας του μεγέθους του iconic σχεδιαστή John Galliano ενώ ακόμα είσαι φοιτητής είναι τεράστια.

Δυστυχώς, όμως, το εν λόγω workshop ακυρώθηκε σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του πανεπιστημίου Parsons, που σημειώνει πως δεν κατάφεραν τελικά να έρθουν σε συμφωνία με τον σχεδιαστή.

Οι αντιδράσεις όταν είχε πρωτοανακοινωθεί η άφιξη του Galliano στο Parsons ήταν πολλές με τα αντισημιτικά σχόλια που είχε κάνει ένα βράδυ στο Παρίσι σε φανερά μη νηφάλια κατάσταση να τον κυνηγούν ακόμη δύο χρόνια μετά. Το πανεπιστήμιο, όμως, ως χώρος ανοικτής συζήτησης, χωρίς στερεότυπα, προκαταλήψεις και ρατσιστικά ίχνη έδειχνε ακλόνητο από τα αρνητικά σχόλια. Τι τελικά συνέβη, όμως, και τελικά οι δυο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία δεν το γνωρίζουμε, όμως, οι χαμένοι είναι σίγουρα οι σπουδαστές του Parsons που έχασαν μια τεράστια ευκαιρία.

Διαβάστε επίσης:

Ποιο είναι το νέο εγχείρημα του John Galliano;

John Galliano: Ο Βασιλιάς αντεπιτίθεται