Kate Upton: για πρώτη φορά στην αμερικάνικη Vogue

Kate Upton: για πρώτη φορά στην αμερικάνικη Vogue

H Αμερικανίδα bombshell πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου της αμερικανικής Βίβλου της μόδας.

 

Το καλοκαίρι της αμερικανικής Vogue ανοίγει με ένα πολυαναμένομενο εξώφυλλο. Μετά από ένα όργιο φημών η Kate Upton τελικά φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού που διευθύνει η Anna Wintour φωτογραφημένη από τον Mario Testino.

Φυσικά, η Anna και η ομάδα της δεν επέλεξαν τον προφανή δρόμο να φωτογραφίσουν την εικοσάχρονη Kate, που ξεκίνησε το modeling ως κορίτσι που φωτογραφιζόταν με μπικίνι για το Sports Illustrated, μόνο με μαγιό. Αντιθέτως επέλεξαν να τη μεταμορφώσουν σε Marilyn Monroe με πινελιές από Anna Nicole Smith στυλιζάροντάς τη με 50s αναφορές σε μια σεμνή φωτογράφιση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate φιγουράρει στην αμερικανική έκδοση, αλλά ούτε και το πρώτο της εξώφυλλο στη Βίβλο της μόδας Vogue. Έχει ήδη πρωταγωνιστήσει στη βρετανική και ιταλική έκδοση, προκαλώντας θύελλα συζητήσεων για το αν ένα κορίτσι με τόσο μεγάλο στήθος και της αναλογίες της μπορεί να κάνει καριέρα στο high fashion κόσμο. Τελικά, φαίνεται πως η ξανθιά Αμερικανίδα τα κατάφερε να ζήσει το δικό της αμερικάνικο όνειρο, αν κρίνουμε και από τον τίτλο που συνοδεύει το εξώφυλλό της «The hottest Supermodel on earth».

Δείτε το backstage βίντεο από τη φωτογράφιση και διαβάστε επίσης:

Aokbab: το επόμενο top model έρχεται από την Ταϋλάνδη

Rooney Mara: στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue

Michelle Obama: στο εξώφυλλο της Vogue ξανά