Gisele: ποζάρει υπέροχα με ζαρτιέρες στα 32 της χρόνια

Gisele: ποζάρει υπέροχα με ζαρτιέρες στα 32 της χρόνια

Μοντέλο, μητέρα, επιχειρηματίας, supermodel: η Gisele φορώντας ζαρτιέρες αποδεικνύει πως δεν είναι τυχαία το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο όλων των εποχών.

Μπορεί να έχει περάσει τα τριάντα και να είναι μητέρα δύο παιδιών, όμως, καταφέρνει φορώντας ζαρτιέρες να κάνει όλες τις εικοσάρες να υποκλίνονται μπροστά της. Ο λόγος για την καλλονή από τη Βραζιλία Gisele Bündchen που πρωταγωνιστεί στο βίντεο και την καμπάνια για τη συλλογή εσωρούχων της σειράς που η ίδια σχεδιάζει σε συνεργασία με την εταιρία Hope.

Το μήνυμα της νέας αυτής συλλογής είναι ξεκάθαρο: «Sexy Day». Ένα από τα μεγαλύτερα supermodel του κόσμου και το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο όλων των εποχών (η μόνη που κατάφερε να φιγουράρει στη λίστα με τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη και η γυναίκα που δεκατρία χρόνια πριν άνοιξε το millennium ποζάροντας στα εξώφυλλα της βρετανικής και αμερικανικής Vogue στα τεύχη Ιανουαρίου του 2000) δείχνει ελκυστική και προκλητική σε αυτήν τη νέα συλλογή της σειράς εσωρούχων με όνομα «Gisele Bündchen Brazilian Intimates».

Μην ξεχνάτε πως σχεδόν για περίπου επτά χρόνια η θρυλική Gisele ήταν αγγελάκι τη Victoria's Secret, οπότε αν κάτι σίγουρα ξέρει καλά είναι μεταξύ άλλων και από εσώρουχα.

Δείτε το βίντεο και διαβάστε επίσης:

Gisele: «Δεν υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει στην εμφάνισή μου»

Η Gisele είναι το νέο πρόσωπο της H&M

Gisele Bündchen: μια casual chic μητέρα