Η Gisele στο εξώφυλλο της βραζιλιάνικης Vogue κόβει την ανάσα

Η Gisele στο εξώφυλλο της βραζιλιάνικης Vogue κόβει την ανάσα

Η Βραζιλιάνα Gisele αποδεικνύει γιατί είναι το νούμερο ένα μοντέλο στον κόσμο.

 

Θα μπορούσε να έχει τον τίτλο «σάρκα που εντυπωσιάζει» ή «το απόλυτο σχήμα του καλοκαιριού». Ο λόγος για το νέο τεύχος της βραζιλιάνικης Vogue που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα με την Gisele Bündchen πιο όμορφη από ποτέ να πρωταγωνιστεί.

Η φωτογράφιση έγινε λίγους μήνες μόλις αφότου η Βραζιλιάνα καλλονή γέννησε το δεύτερο παιδί της, την κόρη της Vivian Lake, και ο Mario Testino που βρέθηκε πίσω από την κάμερα αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο την μοναδική σιλουέτα του supermodel που πρόσφατα δήλωσε πως θα προτιμούσε οι φωτογραφίες να μην «πειράζονται» τόσο πολύ στο retouch (βλέποντας το κορμί της καταλαβαίνουμε το γιατί).

Σε αυτό το τεύχος αφιερωμένο στο ανθρώπινο σώμα (θέμα που ταιριάζει γάντι στη Βραζιλία όπου όλοι είναι πολύ ανήσυχοι με τη σιλουέτα τους μιας και η θάλασσα στο Rio για παράδειγμα είναι δίπλα από τα γραφεία) ο Mario Testino, εκτός από τη Gisele φωτογράφισε μεταξύ άλλων τους Pamela Anderson, Débora Nascimento, José Loreto, Alexandre Pato, Andrej Pejic, Casey Legler, Joan Smalls και Doutzen Kroes.

Διαβάστε επίσης:

Gisele: ποζάρει υπέροχα με ζαρτιέρες στα 32 της χρόνια

Gisele: το μόνο μοντέλο που φιγουράρει στη λίστα με τις ισχυρότερες γυναίκες του Forbes

Gisele: «Δεν υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει στην εμφάνισή μου»