Αλλαγές στον κόσμο του Marc Jacobs

Αλλαγές στον κόσμο του Marc Jacobs

Δεν θα σχεδιάζει πια τη diffusion σειρά με το όνομά του ο διάσημος σχεδιαστής.

Ο Marc Jacobs δεν είναι πλέον ο καλλιτεχνικός διευθυντής της σειράς Marc by Marc Jacobs, την οποία επίσημα αναλαμβάνουν οι Βρετανίδες Luella Bartley και Katie Hillier. Το δίδυμο θα δουλεύει ως ομάδα με την Bartley να εκτελεί χρέη design director και την Hillier creative director, επιτρέποντας έτσι στον διάσημο Αμερικανό σχεδιαστή να επικεντρωθεί περισσότερο στις συλλογές του για τους οίκους Louis Vuitton και Marc Jacobs.

O ίδιος ο Jacobs δήλωσε ενθουσιασμένος για αυτήν την αλλαγή σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το νέο αυτό ρόλο της Katie. H δημιουργικότητά και η ενέργειά της εμπνέουν όχι μόνο εμένα, αλλά και οποιονδήποτε δουλεύει μαζί της. Είναι πολύ καλός ηγέτης με ομαδικό πνεύμα και πολύ καλή φίλη τόσο δική μου όσο και του Robert Duffy (επιχειρησιακός συνεργάτης του Marc εδώ και πάνω από δυο δεκαετίες)».

Η Hiller επέλεξε την Bartley να δουλέψει μαζί της σε αυτό το νέο της εγχείρημα, καθώς είχαν συνεργαστεί πολύ καλά στη σειρά Luella της δεύτερης, ενώ η πρώτη τους συλλογή για τη σειρά Marc by Marc Jacobs θα είναι εκείνη του επόμενου χειμώνα, που θα κυκλοφορήσει σε πάνω από 80 χώρες που πωλούνται ήδη οι Marc by Marc Jacobs δημιουργίες.

Διαβάστε επίσης:

Cara: γδύθηκε για χάρη του Marc Jacobs

Ποιο μοντέλο είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του Marc Jacobs;

Anna Wintour & Marc Jacobs: με το ίδιο Prada πανωφόρι σε event