H Naomi Cambell συναντά το cartoon...ίστικο alter ego της! Δείτε ποιά άλλα top models μοιάζουν απίστευτα με ηρωίδες του Disney

H Naomi Cambell συναντά το cartoon...ίστικο alter ego της! Δείτε ποιά άλλα top models μοιάζουν απίστευτα με ηρωίδες του Disney

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Δεν ξέρω αν θα μπορούσε η Ραπουνζέλ να περπατήσει με την ίδια άνεση στην πασαρέλα όπως η Cara Delevinge όμως το super model σίγουρα θα μπορούσε να υποδυθεί τον ρόλο της Ραπουνζέλ σε περίπτωση που το συγκεκριμένο παραμύθι γινόταν ταινία. Αλαβάστρινο δέρμα, ξανθά ίσια μακριά μαλλιά και πολύ εκφραστική ματιά!

Τι να πει και η Ariel η μικρή γοργόνα που βρήκε την...χαμένη δίδυμη αδελφή της στην στεριά. Αυτή δεν είναι άλλη από την Karen Elson. Κόκκινα μαλλιά σχεδόν ίδιο πρόσωπο και να σημειώσουμε την κοινή τους αγάπη για την μουσική.

Η Ωραία Κοιμωμένη και η Ωραία Natalia Vodianova θα μου επιτρέψετε να συμπληρώσω. Βλέμμα που ονειρεύεται, έντονα χείλη και φρύδια. Τι να πω, η εικόνα μιλά από μόνη της.

Για την Tiana από την ταινία "Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος" και τη Naomi Campbell θα πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι με τις διαφορές. Κι αν βρείτε έστω και μια θα σας παραδεχτώ. Από ομοιότητες άλλο τίποτα. Ίδιο μαλλί, ίδια χείλη και βέβαια αυτό το έντονο βλέμμα του super model που σε καθηλώνει!

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι διάσημοι stars μοιάζουν με γνωστούς cartoon ήρωες; (photos)