Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του John Galliano μετά το σκάνδαλο

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του John Galliano μετά το σκάνδαλο

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής σπάει την σιωπή του

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, διάρκειας μίας ώρας, ετοιμάζεται να παραχωρήσει ο John Galliano στην αμερικανική τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Charlie Rose. Αυτή θα είναι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του σχεδιαστή μετά το σκάνδαλο που οδήγησε στην απόλυσή του από τον οίκο Dior το 2011. Η συνέντευξη θα γυριστεί αύριο, Τετάρτη, ενώ η μέρα και ώρα μετάδοσής της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Φήμες θέλουν τον Oscar de la Renta να έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην πραγματοποίηση της συνέντευξης.

«Ο Charlie Rose έχει πολύ στενή σχέση με τον Oscar. Ο Oscar είναι αυτός που μίλησε στον John σχετικά με την πιθανότητα της συνέντευξης με τον Charlie», είπε η εκπρόσωπος Τύπου του Galliano, Liz Rosenberg, στο WWD. «Φάνηκε μία καλή αφορμή να μοιραστεί ο John την δική του πλευρά της ιστορίας».

Στην εκπομπή του Rose έχουν εμφανιστεί και άλλοι διάσημοι designers, όπως οι Marc Jacobs, Tom Ford και ο ίδιος ο de la Renta. Πάντως, αυτή την περίοδο ο Galliano φαίνεται νανιώθει έτοιμος να σπάσει την σιωπή του, αφού την περασμένη εβδομάδα παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair.

Διαβάστε ακόμα:
Ο John Galliano μιλάει για όλα
Η πρώτη συνέντευξη του John Gallianο
Ποιο είναι το νέο εγχείρημα του John Galliano;