Tilda Swinton: η βασίλισσα της Chanel

Tilda Swinton: η βασίλισσα της Chanel

Σαν μια σύγχρονη βασίλισσα των Σκωτσέζων η Tilda Swinton πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της pre-fall 2013 συλλογής του maison Chanel.

 

Τον Φεβρουάριο κυκλοφόρησε η είδηση πως η κάτοχος βραβείου Oscar ηθοποιός Tilda Swinton καλέστηκε να ερμηνεύσει ένα νέο ρόλο, ως η μούσα του Karl Lagerfeld. Η ταλαντούχος Tilda είναι το πρόσωπο της Métiers d'Art Paris-Edinburgh pre-fall 2013 συλλογής του γαλλικού maison Chanel που παρουσιάστηκε στο Linlithgow Palace στη Βρετανία τον περασμένο Δεκέμβρη.

Η Tilda έχει αγγλοσκωτσέζικες ρίζες και με το λευκό, πορσελάνινο δέρμα της αποτέλεσε το τέλειο πρόσωπο για αυτή τη συλλογή, που είναι εμπνευσμένη από την βασίλισσα της Σκωτίας Mary και τη σκωτσέζικη παράδοση.

Η φωτογράφιση έγινε στο κάστρο Château d'Ecouen, κοντά στην περιοχή Chantilly της Γαλλίας από τον Karl Lagerfeld και το αποτέλεσμα είναι μια πλούσια, δραματική καμπάνια, με τα κέλτικα αξεσουάρ, τους μπερέδες, τα ταρτάν, τις δημιουργίες με ψηλό «βασιλικό» λαιμό και τις περίτεχνες καρφίτσες να ξεχωρίζουν με φόντο μεσαιωνικές ταπετσαρίες. Tilda υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σου.

Δείτε το υπέροχο βίντεο από τη φωτογράφιση και διαβάστε επίσης:

Που θα παρουσιαστεί η επόμενη Chanel Métiers d'Art συλλογή;

Ο μυστικός κήπος του Dior

H Cara για τον Saint Laurent