Ο Gucci παρουσιάζει τα γυαλιά ηλίου Bamboo

Ο Gucci παρουσιάζει τα γυαλιά ηλίου Bamboo

Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013, ο Gucci παρουσιάζει τα γυαλιά ηλίου Bamboo, μία νέα και πολυτελή πρόταση του περίφημου εμβλήματος του Οίκου.

Το Bamboo είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μοτίβα του Οίκου και ένα υλικό που χρησιμοποιήθηκε παραδοσιακά από τους τεχνίτες της Φλωρεντίας από το 1947: το σχέδιο αποτέλεσε υπόδειγμα της οξύνοιας των τεχνιτών του Gucci που ωθήθηκαν να χρησιμοποιήσουν έξυπνες λύσεις για να αντιπαρέλθουν την έλλειψη υλικών που επικρατούσε λόγω του πολέμου.

Τα γυαλιά ηλίου αναμειγνύουν παράδοση και καινοτομία που αντικατοπτρίζουν το σενάριο της διαχρονικής πολυτέλειας του Οίκου. Τα δύο μοντέλα εμφανίζουν ένα pilot σχέδιο εμπνευσμένο από την δεκαετία του '70, με μεταλλικό σκελετό διακοσμημένο με την bamboo λεπτομέρεια στην γέφυρα για το ανδρικό μοντέλο και στην γέφυρα και στους βραχίονες για το γυναικείο μοντέλο.

Το στοιχείο bamboo είναι αποτέλεσμα των ειδικών επεξεργασιών στα εργαστήρια του Gucci στη Φλωρεντία, πάνω σε τεχνικές θέρμανσης και κάμψης, που εξασφαλίζουν τελειότητα στις λεπτομέρειες, δημιουργώντας την απόλυτη έκφραση της παράδοσης και της υπεροχής, οι οποίες πάντα χαρακτήριζαν τις δημιουργίες του Οίκου.

Τα γυαλιά ηλίου Bamboo είναι διακοσμημένα με το χαραγμένο Gucci λογότυπο στο εσωτερικό των βραχιόνων και είναι διαθέσιμα σε αποκλειστικά χρώματα: χρυσό με ντεγκραντέ καφέ καθρέπτες και σκούρο ρουτένιουμ με γκρι ντεγκραντέ καθρέπτες. Η δερμάτινη σκληρή θήκη που τα συνοδεύει σε σοκολατί καφέ χρώμα, εμφανίζει το χρυσό Gucci λογότυπο.

Τα γυαλιά ηλίου GG4240/S και GG2235/S διατίθενται σε high-end οπτικά καταστήματα και στις μπουτίκ Gucci.