Κορίτσια τρεχάτε: Η Sarah Jessica Parker σχεδιάζει τη δική της σειρά με αξεσουάρ

Κορίτσια τρεχάτε: Η Sarah Jessica Parker σχεδιάζει τη δική της σειρά με αξεσουάρ

Τι πρόκειται να δούμε δια χειρός Sarah.

Δέκα χρόνια μετά το φινάλε του "Sex and the city" η πρωταγωνίστρια της σειράς, Sarah Jessica Parker, αποφάσισε επιτέλους να συνεργαστεί με τον οίκο Manolo Blahnik σε ένα ρόλο που όλοι μας αναμέναμε.

Αφού η ίδια έκανε παγκοσμίως γνωστό τον εν λόγω οίκο μέσω της σειράς, ήρθε η ώρα να σχεδιάσει και γι΄αυτόν εμπνέοντας όλες μας να γίνουμε λίγο πιο στυλάτες.


Αυτή τη στιγμή η Sarah συνεργάζεται με τον George Malkemus, Διευθύνοντα σύμβουλο του γνωστού οίκου, για μία κολεξιόν που θα κυκλοφορήσει με τα αρχικά της σταρ (SJP) το 2014 και θα περιλαμβάνει εκτός από παπούτσια, τσάντες και καμπαρντίνες.

Τα παπούτσια θα πωλούνται σε πολύ προσιτές τιμές, από 200$-300$, ενώ για όσες ενδιφαέρονται η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές του νέου έτους στα καταστήματα Nordstrοm και μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση www.shop.nordstrom.com

Διαβάστε επίσης:

Σημαντική διεθνή διάκριση για τη Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη

Όταν οι γάμοι ήταν «deal»: Διαβάστε ένα απίστευτο προικοσύμφωνο του 1671!Μεγάλες (και τραγικές) αλήθειες της ζωής μέσα από κλασικά παραμύθια της Disney

Όταν οι γάμοι ήταν «deal»: Διαβάστε ένα απίστευτο προικοσύμφωνο του 1671!