Μαγιό στη μηχανή του χρόνου: Αυτές οι εμφανίσεις έχουν γράψει ιστορία

Μαγιό στη μηχανή του χρόνου: Αυτές οι εμφανίσεις έχουν γράψει ιστορία

Από την Ursula Andress έως την Salma Hayek

Μαγιό. Στο άκουσμα του καλοκαιριού, στο μυαλό μας αυτομάτως έρχονται οι εξής λέξεις: Θάλασσα, ήλιος, μαγιό, ανεμελιά. Τα trends στα μαγιό πάνε και έρχονται ανά χρονιά. Πότε ολόσωμα, πότε bikini, πότε μονόχρωμα, πότε floral.


Ποιες εμφανίσεις με μαγιό έχουν μείνει στη μνήμη μας; Ποιες γυναίκες αποθέωσαν το απόλυτο κομμάτι του καλοκαιριού; Πάμε να δούμε, λοιπόν, μερικές από τις πιο iconic summer εμφανίσεις που μας έχουν μείνει αξέχαστες.


Ποιος μπορεί να ξεχάσει το Bond girl, Ursula Andress μέσα στο κατάλευκο μπικίνι της; Το γυμνασμένο κορμί της αναστάτωσε όλο τον αντρικό πληθυσμό. Κάννες, 1953, η Brigitte Bardot, με στράπλες floral μαγιό πόζαρε όλο νάζι στο φακό. Φρέσκια και δροσερή, έδειξε από την πρώτη στιγμή πως είχε έρθει για να ταράξει τα νερά της showbiz. H ξανθιά της καρδιάς μας, Marilyn Monroe, υποστήριξε όσο καμιά το pin-up style. Μιλώντας για μαγιό, δε θα μπορούσαμε να μην θυμηθούμε και τα πιο hot ολόσωμα μαγιό που έχουν φορεθεί από τις stars. Elizabeth Taylor, Bo Derek, Farrah Fawcett και Pamela Anderson, απέδειξαν ότι το να... κρύβεις δέρμα, καμιά φορά είναι πιο sexy!!


Δείτε αυτές και ακόμη περισσότερες iconic beach εμφανίσεις στην παραπάνω gallery. Ποια η αγαπημένη σας;

Διαβάστε ακόμα

Άλλη μια νέα, ανατρεπτική καμπάνια για τον Tom Ford

Katy Perry: προσγειώθηκε στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue

Μάθετε με ποιον σχεδιαστή είναι η επόμενη συνεργασία του H&M