Το «ιταλικό δράμα» των Dolce & Gabbana

Το «ιταλικό δράμα» των Dolce & Gabbana

Στη νέα καμπάνια των Dolce & Gabanna το ιταλικό ταμπεραμέντο με θεατρικό τρόπο πρωταγωνιστεί.

 

Δεν ξέρουμε αν το δράμα που περνούν με τις δικαστικές αρχές της Ιταλίας για την υπόθεση φοροδιαφυγής ενέπνευσε το δίδυμο της μόδας των Dolce & Gabbana σε αυτήν τη νέα τους καμπάνια, όμως, ο τίτλος της θα μπορούσε να είναι «Ιταλικό Δράμα».

Μακριά, λοιπόν, από την οικογενειακή ευθυμία της καμπάνιας του προηγούμενου χειμώνα και την καλοκαιρινή ανεμελιά της σεζόν που διανύουμε οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana στην καμπάνια τους για την επόμενη σεζόν θέλησαν να μιλήσουν για μια διαφορετική πτυχή της μεσογειακής ζωής. Τα μοναστήρια της Taormina συνέθεσαν το σκηνικό και οι Bianca Balti, Monica Bellucci, Kate King και Andreea Diaconu, ντυμένες με χρυσό, μαύρο, γκρι και κόκκινο, δαντέλα και prints με θρησκευτικά στοιχεία και περιτριγυρισμένες από μια συμμορία νεαρών ιερέων που τις θαυμάζουν, πόζαραν στο φακό του Domenico Dolce.

Πάθος, αισθησιασμός, δράμα και η σύγκρουση του ιερού με το βέβηλο περιβάλλονται από ένα μανδύα θεατρικότητας και μια δραματικότητα σε μα καμπάνια όπου μπορεί φωτογραφικά να μην είναι άψογη, όμως η ομορφιά των πρωταγωνιστριών και οι νέες Dolce & Gabbana δημιούργιες μαγνητίζουν και καλύπτουν τυχόν ατέλειες.

Διαβάστε επίσης:

Daria Werbowy: η γυναίκα του Salvatore Ferragamo για τον επόμενο χειμώνα

Η Cara και οι φτερωτοί της φίλοι στην Mulberry

Kate & Saskia: glam και rock 'n' roll για τον Versace