Η Georgia May Jagger ανησυχεί για τα χρόνια που περνάνε και το κενό στα δόντια της

Η Georgia May Jagger ανησυχεί για τα χρόνια που περνάνε και το κενό στα δόντια της

«Θα είμαι μία περίεργη γριά γυναίκα με τρομακτικά δόντια»

Οι γυναίκες που έχουν κενό ανάμεσα στα δύο μπροστινά τους δόντια να έχουν την θέση τους στη fashion industry και, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται για ένα πρότυπο που θα ξεπεραστεί. Γυναίκες όπως οι Lara Stone, Lindsey Wixson και Jessica Hart πρωταγωνιστούν στα πιο hot editorial μόδας αλλά, το πιο αναγνωρίσιμο supermodel με χώρισμα στα δόντια, αυτή τη στιγμή, είναι η Georgia May Jagger.

Η 21χρονη μίλησε στην τελευταία έκδοση του «The Edit» όπου εξομολογήθηκε ότι, ενώ όταν ήταν μικρότερη δεν υπέκυψε στις πιέσεις να φορέσει σιδεράκια, πλέον ανησυχεί λίγο για την εικόνα της με το πέρασμα των χρόνων. «Ακόμα ανησυχώ ότι θα δείχνω περίεργη όταν μεγαλώσω. Θα είμαι μία περίεργη γριά γυναίκα με τρομακτικά δόντια», παραδέχτηκε η καλλονή κόρη του Mick Jagger και της Jerry Hall, και συμπλήρωσε ότι το κενό στα δόντια της είναι απόδειξη ενάντια στην ιδέα ότι τα μοντέλα είναι τέλεια. «Υπάρχει όλη αυτή η ιδέα της τελειότητας. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν τα νεότερα κορίτσια είναι ότι και τα μοντέλα έχουν προβλήματα. Είναι καλό να συνειδητοποιεί ο κόσμος ότι είμαστε όλοι άνθρωποι», είπε.

Η όμορφη ξανθιά αποκάλυψε ακόμα ότι τα δόντια της αποτελούν θέμα συζήτησης και διαφωνιών στο Instagram, μεταξύ των followers που πιστεύουν ότι πρέπει να τα διορθώσει και αυτών που λένε ότι είναι μία χαρά, όπως ακριβώς είναι. Να συμπληρώσουμε, βέβαια, ότι με δεδομένα τα γονίδιά της, είναι μάλλον απίθανο, όσα χρόνια κι αν περάσουν, να γίνει «μία περίεργη γριά γυναίκα με τρομακτικά δόντια».

Διαβάστε ακόμα:
O Mick και τα κορίτσια του
Georgia May Jagger: Το supermodel φωτογραφίζεται με τον αγαπημένο της για τα Sisley
Georgia May Jagger: εκρηκτικό μπλε στη Νέα Υόρκη