Amanda Murphy: τέσσερις φορές με το ίδιο Prada look

Amanda Murphy: τέσσερις φορές με το ίδιο Prada look

H ανερχόμενη στο modeling Amanda Murphy σε λιγότερο από πέντε μήνες φωτογραφήθηκε με το ίδιο styling και το ίδιο Prada outfit τέσσερις φορές.

 

Όταν άνοιξε πριν λίγους μήνες το show του οίκου Prada με τις δημιουργίες του επόμενου χειμώνα ενσάρκωσε όλη τη φιλοσοφία της γυναίκας αυτής της συλλογής του ιταλικού maison. Μιας γυναίκας που μοιάζει σαν να ντύθηκε βιαστικά το πρωί μετά από μια βραδιά glamorous αμαρτίας.

Ο λόγος για το ανερχόμενο μοντέλο από το Chicago, Amanda Murphy, που άνοιξε και έκλεισε το Prada show στο Μιλάνο το Φεβρουάριο. Λίγους μήνες μετά η Amanda αποκαλύφθηκε πως πρωταγωνιστεί και στην Prada καμπάνια της ίδιας συλλογής, ενώ πριν λίγες ημέρες την είδαμε στο εξώφυλλο του εορταστικού τεύχους της ιταλικής Vogue, αλλά και σε editorial στην αμερικανική Vogue που κυκλοφορεί.

Ενώ, λοιπόν, φαίνεται πως η καριέρα της Amanda εξελίσσεται συνεχώς η σκιά του οίκου Prada την κυνηγά. Και στις τέσσερις παραπάνω δουλειές (πασαρέλα, καμπάνια, εξώφυλλο, editorial) η ανερχόμενη Amanda έχει ακριβώς το ίδιο styling σε μαλλιά και μακιγιάζ ενώ φορά το ίδιο Prada outfit με τον ίδιο τρόπο. Κάτι σαν déjà vu.

Διαβάστε επίσης:

Louis Vuitton: 30s αναφορές για τον επόμενο χειμώνα

Kate Upton: προσγειώθηκε στο εξώφυλλο της βραζιλιάνικης Vogue

Το «ιταλικό δράμα» των Dolce & Gabbana