Alexander Wang: Γιατί αρχικά είχε απορρίψει τη θέση στον οίκο Balenciaga;

Alexander Wang: Γιατί αρχικά είχε απορρίψει τη θέση στον οίκο Balenciaga;

Ο σχεδιαστής αποκαλύπτει τον ρόλο ενός... μέντιουμ που οδήγησε στην τελική του απόφαση

Ο νέος διευθυντής δημιουργικού του οίκου Balenciaga μίλησε στο τεύχος Ιουλίου της αμερικανικής Vogue, όπου αποκάλυψε ότι, όταν του έκαναν καταρχήν την πρόταση να αναλάβει τον παρισινό οίκο, ο ίδιος την απέρριψε.

Ο 29χρονος εξήγησε ότι ο ίδιος ο CEO του οίκου, François-Herni Pinault, του ζήτησε να αναλάβει χρέη διευθυντή και καταρχήν αρνήθηκε. «Η πρώτη μου αντίδραση ήταν "όχι". Του είπα ότι ήμουν τόσο απασχολημένος με το δικό μου brand στη Νέα Υόρκη και ότι θα γίνω ο πιο μισητός άντρας στον κόσμο της μόδας», είπε ο Wang στο αμερικανικό περιοδικό.

Ο Γάλλος μεγιστάνας, όμως, δεν το έβαλε κάτω και κάλεσε τον Wang στο Παρίσι, για να δει τα αρχεία του οίκου ενώ απενεργοποίησε τις κάμερες ασφαλείας από το κτίριο όπου αυτά στεγάζονται, με σκοπό να μην μάθει κανείς για την πρόταση. Στη συνέχεια, ο Wang επισκέφθηκε ένα μέντιουμ, που του είπε ότι η συγκεκριμένη θέση ήταν το «πεπρωμένο» του. «Ρώτησα τον εαυτό μου: "Τι φοβάμαι τόσο; Την αποτυχία; Το τι μπορεί να σκεφτούν οι άλλοι; Ήξερα ότι αυτό που ήθελα έπρεπε να είναι το πιο σημαντικό"» , δήλωσε.

Διαβάστε ακόμα:
H Kristen Stewart ανανεώνει τη συνεργασία της με τον οίκο Balenciaga
Balenciaga: η πρώτη καμπάνια δια χειρός Alexander Wang αποκαλύφθηκε
«Σε στενό κύκλο» το πρώτο show του Alexander Wang για τον οίκο Balenciaga