Τι είδαμε στο sneak preview 3ήμερο party του ΟΖΟΝ; Μόδα και μουσική!

Τι είδαμε στο sneak preview 3ήμερο party του ΟΖΟΝ; Μόδα και μουσική!

Urban streetwear για το χειμώνα και το επόμενο καλοκαίρι

Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, 10-11-12 Ιουλίου στα γραφεία του περιοδικού ΟΖΟΝ στο Μοναστηράκι, έλαβε χώρα ένα ιδιαίτερο fashion & music τριήμερο event, στο οποίο γνωστές urban εταιρείες έδειξαν τις συλλογές τους για τον επόμενο χειμώνα και το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Σε ένα fun sneak preview για το κοινό, οι adidas Originals, Reebok classics, WeSC, Le coq Sportif, Mohxa και Polis Decay έδειξαν τις συλλογές και τη δουλειά τους ενώ το κοινό απολάμβανε παγωμένη μπύρα FIX και δοκίμαζε αντηλιακά Carroten. Ξέρουμε σίγουρα πως τις επόμενες σεζόν μας περιμένει πολύ χρώμα και fun διάθεση που θα μας ανανεώσει. Χαρούμενα σχέδια και digitalized prints ήταν η κεντρική ιδέα, χωρίς να λείπουν τα κλασικά σχέδια- όλα με έμφαση στην άνεση! Και τις τρεις μέρες υπήρχαν μερικοί από τους πιο γνωστούς DJs της Αθήνας που κρατούσαν τη διάθεση ψηλά με τις μουσικές τους.

Bad Spencer, Kissing Strangers, Amateurboyz, Niadoka, Panos Lilis, The man from on high, Alex Jazznoir, Bedazzler, Photoharrie, Miss Linenwood, Manos Mak. Κόσμος πολλύς που μπορούσε να δει επί τόπου και να δοκιμάσει τις συλλογές και να παρτάρει μέχρι αργά το βράδυ, ξεκινώντας από νωρίς το απόγευμα.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω photo gallery!

Διαβάστε ακόμη:

Η μάχη των εξωφύλλων: Ποιες star πόζαραν στα αυγουστιάτικα τεύχη των περιοδικών;

To must της χρονιάς: Chanel Lego bag!