Edie Campbell: η βασίλισσα του McQueen

Edie Campbell: η βασίλισσα του McQueen

Κυκλοφόρησε η νέα καμπάνια του οίκου Alexander McQueen με πρωταγωνίστρια τη Βρετανίδα Edie Campbell.

 

Σίγουρα δεν θα ήταν η προφανής επιλογή αν σκεφτόμασταν ποια θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στη νέα Alexander McQueen καμπάνια, όμως, παρά το νεαρό της ηλικίας της δείχνει τρομερή ωριμότητα σε μια σειρά από φωτογραφίες με αέρα υψηλής ραπτικής, χαρακτήρα βασιλικό και αισθητική απόκοσμη.

Ο λόγος για την Βρετανίδα μοντέλο Edie Campbell που μετά τις καμπάνιες των Lanvin, Jil Sander και Marc Jacobs έκανε το μεγάλο βήμα, άφησε πίσω της τον ρετρό αέρα που τη συνοδεύει και πρωταγωνιστεί στη χειμωνιάτικη καμπάνια του βρετανικού maison Alexander McQueen. Πίσω από το φακό βρέθηκε ο επίσης Βρετανός David Sims και το αποτέλεσμα είναι ένα σύνολο από ασπρόμαυρες φωτογραφίες μιας φωτεινής, μονόχρωμης αισθητικής, όπου αναδεικνύεται όλο το μεγαλείο της νέας αυτής συλλογής.

Εμπνευσμένα από τον καθολικισμό και την περίοδο της Βασίλισσας Ελισάβετ Α', οι νέες McQueen δημιουργίες με τις λεπτομέρειες από πέρλες και την κεντημένη δαντέλα παρουσιάζονται άψογα σε μαύρο φόντο στην εντυπωσιακότερη καμπάνια της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Abbey Lee Kershaw: μελαχρινή στη νέα καμπάνια Gucci

Christy Turlington: με εσώρουχα για τον Calvin Klein (ξανά)

Dior: φθινοπωρινή καμπάνια με έμφαση στα αξεσουάρ