Julia Bergshoeff: η νεοεισερχόμενη του modeling που μας κέρδισε

Julia Bergshoeff: η νεοεισερχόμενη του modeling που μας κέρδισε

Έκανε το ντεμπούτο της στο Prada ντεφιλέ και μας κέρδισε αμέσως.

 

Οι νεοεισερχόμενες στο χώρο του modeling κάθε σεζόν είναι πολλές και πάντα ξεκινούν με τους καλύτερους οιωνούς. Όλες τους δείχνουν πως θα γίνουν αστέρια που θα κατακτήσουν αμέσως τον κόσμο της μόδας, όμως, δεν είναι όλες το ίδιο τυχερές. Βλέπετε, η βιομηχανία της μόδας είναι αδηφάγα και καταναλώνει τα νέα κορίτσια πιο γρήγορα και από fast food με νέα μοντέλα να τα αντικαθιστούν πριν καν προλάβουν να «ανατείλουν» καλά καλά.

Όμως, δεν νομίζουμε πως θα γίνει το ίδιο και με την μικρούλα Julia Bergshoeff. Με ύψος 1,81 η καλλονή Julia μας τράβηξε την προσοχή αμέσως όταν περπάτησε στο fashion show του maison Prada στο πλαίσιο του μιλανέζικου fashion week φορώντας Prada resort 2014 δημιουργίες και η ομορφιά της μας καθήλωσε.

Πρόσφατα την είδαμε να φιγουράρει στο ολλανδικό Elle και είμαστε σίγουροι πως η μικρούλα με τις φακίδες και τα έντονα μάτια έχει απεριόριστες δυνατότητες. Το πρόσωπό της μοιάζει με ένα κράμα από έφηβη Kate Moss, Gisele και Daria Werbowy με έντονη θηλυκότητα και έναν αέρα μυστηρίου. Ελπίζουμε να μην αργήσει να «ανθίσει» στο modeling, καθώς δεν χορταίνουμε να την βλέπουμε (new obsession).

Διαβάστε επίσης:

Mariacarla Boscono: η Ιταλίδα βασίλισσα των διαφημιστικών καμπανιών

Kelsey Van Mook: η Καναδέζα που έκανε αίσθηση στο Givenchy ντεφιλέ

Casey Legler: η πρώτη γυναίκα με συμβόλαιο άνδρα μοντέλου στο πρακτορείο Ford