April Tiplady: η νέα είσοδος στο χώρo του modeling έρχεται από την Αυστραλία

April Tiplady: η νέα είσοδος στο χώρo του modeling έρχεται από την Αυστραλία

Το κορίτσι με το πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς στα δεκαεπτά της φαίνεται πως έχει ήδη γίνει από τις αγαπημένες του διάσημου φωτογράφου David Sims.

 

H April Tiplady εδώ και ένα χρόνο περίπου απασχολεί τους fashion bloggers που ασχολούνται με τις νεοεισερχόμενες στο χώρο του modeling. Μια φημολογία την ακολουθούσε από την ημέρα που εμφανίστηκε πως θα περπατήσει αποκλειστικά στο παρισινό fashion week τον περασμένο Φεβρουάριο και όλοι περίμεναν να δουν ποιος ήταν ο οίκος που την είχε «κλείσει».

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και η δεκαεπτάχρονη από την Αδελαΐδα πήγε σε πάνω από 20 castings χωρίς αποτέλεσμα. Το ενδιαφέρον, όμως, στην ιστορία της April ξεκινάει δύο χρόνια πίσω όταν η γιαγιά της θέλοντας να τονίσει την αυτοπεποίθησή της εγγονής της έκανε δώρο στην April μια σειρά μαθημάτων για επίδοξα μοντέλα μέσω του πρακτορείου Finesse Models.

Τελικά, η April έγινε μοντέλο. Το Νοέμβριο του 2012 μπήκε στο ενεργητικό του πρακτορείου IMG Models, δεν συμμετείχε τελικά σε κανένα show μεγάλου fashion week (αν εξαιρέσουμε εκείνο της Junya Watanabe), περπάτησε στο fashion week της Αυστραλίας, πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου του L'Officiel Σιγκαπούρης, ενώ πόζαρε για τα lookbook των resort 2014 συλλογών των McQ και Roberto Cavalli. Μάλιστα αποτέλεσε το πρόσωπο και της φθινοπωρινής καμπάνιας της σειράς McQ του maison Alexander McQueen, ενώ ο David Sims τη φωτογράφισε για το τεύχος Αυγούστου της γαλλικής Vogue. Τελευταία επιτυχία της April είναι το περιοδικό Love που μόλις κυκλοφόρησε, όπου και πάλι φωτογραφήθηκε από τον ταλαντούχο κύριο Sims. Σίγουρα στα ερχόμενα fashion week του Σεπτέμβρη θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσει.

Διαβάστε επίσης:

Amanda Murphy: δεύτερη συνεχόμενη φορά στην ιταλική Vogue

Julia Bergshoeff: η νεοεισερχόμενη του modeling που μας κέρδισε

Mariacarla Boscono: η Ιταλίδα βασίλισσα των διαφημιστικών καμπανιών