Mademoiselle C: το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα ακριβώς σε ένα μήνα

Mademoiselle C: το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα ακριβώς σε ένα μήνα

Ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στον κόσμο της Carine Roitfeld με το ντοκιμαντέρ «Mademoiselle C» να κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου και το πρώτο trailer να έχει κυκλοφορήσει.

 

Αν σας άρεσε το «The September Issue» που εξιστορεί τον πυρετό στησίματος του τεύχους Σεπτεμβρίου της αμερικανικής Vogue, τότε νομίζουμε πως θα λατρέψετε το «Mademoiselle C», το ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται στο λανσάρισμα του πρώτου τεύχους του νέου περιοδικού της Carine Roitfeld μετά την αποχώρηση της από τη γαλλική Vogue.

Η κάμερα ακολουθεί την Carine στη νέα της έδρα τη Νέα Υόρκη, όπου μαθαίνει πως θα γίνει γιαγιά, ενώ παράλληλα ετοιμάζει το νέο της περιοδικό με όλες τις αντιξοότητες που καλείται να αντιμετωπίσει. Οι Karl Lagerfeld, Kanye West, Riccardo Tisci, Albert Elbaz, Jean Paul Gaultier, Diane Von Furstenberg, Mario Sorrenti, Natalia Vodianova, Proenza Schouler, Alexander Wang, Donatella Versace, Mario Testino και Tom Ford είναι μόνο μερικοί από όσους εμφανίζονται σε αυτό το ντοκιμαντέρ που αναμένεται να ρίξει έξτρα φως στη ζωή μιας από τις πιο διάσημες περσόνες του κόσμου της μόδας που διαμόρφωσε το styling στα nineties.

Το trailer του «Mademoiselle C» κυκλοφόρησε και μας προετοιμάζει άψογα και με επικό τρόπο για το πολυαναμένόμενο ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο Fabien Constant και θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 11 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα ακριβώς πριν το νεοϋορκέζικο fashion week ρίξει αυλαία.

Δείτε το trailer και διαβάστε επίσης:

Ένα παλτό που κοστίζει 100 χιλιάδες ευρώ

Πόσα χρήματα έβγαλε η Kate Moss πέρυσι;

Φουτουρισμός στη Chanel