Colourful stripes: Γιατί οι ρίγες δεν είναι μόνο… ασπρόμαυρες!

Colourful stripes: Γιατί οι ρίγες δεν είναι μόνο… ασπρόμαυρες!

Ακολουθήστε την hot τάση και ξεχωρίστε

Ρίγες. Κάθε σεζόν καταφέρνουν να κυριαρχούν. Οι διάσημοι οίκοι τους τρέφουν μεγάλη αδυναμία και το αποδεικνύουν κάθε χρόνο περίτρανα. Η πασαρέλα γεμίζει με κάθετες και οριζόντιες ρίγες σε κάθε πιθανό χρώμα. Απαρνηθείτε για λίγο τις κλασικές και πολυαγαπημένες ασπρόμαυρες ρίγες και πείτε ένα μεγάλο ναι στις πολύχρωμες. Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και απαιτεί χρώμα!


Πουκάμισα, t-shirts, παντελόνια, φούστες, τσάντες. Οι επιλογές είναι αμέτρητες. Μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα και να δημιουργήσετε εκρηκτικά σύνολα. Αν θέλετε ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα, δεν έχετε παρά να αντιγράψετε το look της Jessica Alba. Μια πολύχρωμη φούστα αρκεί για να κλέψεις τις εντυπώσεις. Συνδύασέ την με μια μονόχρωμη μπλούζα και παίξε με τους συνδυασμούς στα αξεσουάρ. Αν πάλι είσαστε πιο τολμηρές, επιλέξτε ένα πολύχρωμο φόρεμα όπως έκανε η fashionista Miroslava Duma. Κλειδώστε το σύνολο με ένα oversized κολιέ και platforms και είσαστε έτοιμες.


Δείτε στην παραπάνω gallery μερικά από τα πιο hot outfits που εντοπίσαμε και κλέψτε ιδέες. Πείτε ναι στο χρώμα, πείτε ναι στις ρίγες. Το ασπρόμαυρο μπορεί να περιμένει....

Διαβάστε ακόμα

Η λίστα του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα: Ποια είναι τα κασέ τους;

Δείτε τα αγαπημένα πράγματα της Mary Katrantzou για την ερχόμενη σεζόν

Marks & Spencer: η νέα του δυναμική καμπάνια