Η Gisele μας ξεναγεί στην γκαρνταρόμπα της: Πόσα παπούτσια έχει και τι συλλέγει μανιωδώς;

Η Gisele μας ξεναγεί στην γκαρνταρόμπα της: Πόσα παπούτσια έχει και τι συλλέγει μανιωδώς;

Μέσα στο υπερπολυτελές σπίτι της. Δείτε τις εντυπωσιακές φωτό

Η Gisele τα έχει όλα. Ομορφιά, χρήματα, τέλειο σπίτι και μια ευτυχισμένη οικογένεια. Αφού, λοιπόν, ανακαίνισε το σπίτι της στην περιοχή Brentwood, Calif, είπε να μας ανοίξει τις πόρτες της, να μας ξεναγήσει σε αυτό, για να μπορέσουμε να το θαυμάσουμε ελεύθερα.


Το 1.300 τετραγωνικών μέτρων παλάτι αποτελείται από: οκτώ υπνοδωμάτια, τεράστια κουζίνα, χώρο για πρωινό, γκαράζ 6 θέσεων, ασανσέρ, playroom, spa, πισίνα, γυμναστήριο και κελάρι. Το σπίτι είναι φιλικό προς το περιβάλλον αλλά και τους φιλοξενούμενούς του.


Πάμε όμως στο section που μας νοιάζει περισσότερο. To dressing room της Gisele είναι αξιοζήλευτο. Άψογα διαμορφωμένο και φυσικά τακτοποιημένο στην εντέλεια. Το ξανθό μοντέλο λατρεύει τα κοσμήματα, τα παπούτσια και φυσικά τις μεγάλες δερμάτινες τσάντες. Όσο για τη συλλογή παπουτσιών της; Οι μπαλαρίνες της αγγίζουν τα 21 ζευγάρια, τη στιγμή που μόνο τα... metallic stilletos της είναι 22. Φανταστείτε όλα τα υπόλοιπα!


Η γλυκιά μανούλα έχει αδυναμία στα δερμάτινα jackets, στα fedora καπέλα, καθώς και στα evening clutch bags. Μη ρωτήσετε για αριθμό. Έχει αμέτρητα. Μην ξεχνάτε ότι είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο. Δείτε φωτογραφίες από το υπερπολυτελές σπίτι της και φυσικά από την γκαρνταρόμπα της στην παραπάνω gallery. Πώς σας φαίνεται;

Διαβάστε ακόμα

Η λίστα του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα: Ποια είναι τα κασέ τους;

Η Gisele μας συστήνει την κόρη της

Δείτε τη Gisele σε ρόλο μαμάς. Φωτό που λιώνουν!