Είναι επίσημο: η Kate Moss θα φιγουράρει στο Playboy

Είναι επίσημο: η Kate Moss θα φιγουράρει στο Playboy

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και σε λίγους μήνες θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την Kate Moss ολόγυμνη στο περιοδικό Playboy.

 

Όταν πρωτοακούσαμε πριν περίπου έξι μήνες πως η Kate Moss θα πρωταγωνιστήσει στο εξώφυλλο του ανδρικού περιοδικού Playboy δεν το πολυπιστέψαμε. Λίγους μήνες μετά ο κομμωτής της επιβεβαίωσε τη φημολογία, αναφέροντας μάλιστα πως η φωτογράφηση έχει ήδη γίνει στο Miami.

Τώρα πλέον είναι επίσημο και μπορούμε απλά να περιμένουμε την ημέρα που οι πολυσυζητημένες φωτογραφίες θα κυκλοφορήσουν. Φυσικά αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε την Kate Moss γυμνή (στην παραπάνω φωτογραφία την βλέπετε γυμνή στην David Yurman καμπάνια), όμως, το πείραμα με το Playboy παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον. Πίσω από το φακό βρέθηκε το δίδυμο των Mert Alas και Marcus Piggott και η φωτογράφηση πρόκειται να φιλοξενηθεί στο επετειακό τεύχος των 60 χρόνων Playboy τον επόμενο Ιανουάριο.

Όσο για τους υπευθύνους του περιοδικού, εκείνοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι: «Είναι ένα τεράστιο label παγκοσμίως. Χρειαζόμασταν ένα icon για να γιορτάσουμε –αυτό μας ώθησε στην Kate.Είναι ένα από τα πρόσωπα της Burberry, το μεγαλύτερο supermodel στον κόσμο, στο εξώφυλλο του Playboy. Είναι το τέλειο ταίριασμα για να ξεκινήσουμε δυναμικά για άλλα εξήντα χρόνια. Ξεκινήσαμε με την Marilyn Monroe στο εξώφυλλό μας εξήντα χρόνια πριν, ένα σύμβολο της εποχής της και τώρα έχουμε την Kate Moss».