To πιο όμορφο εξώφυλλο της σεζόν κυκλοφόρησε

To πιο όμορφο εξώφυλλο της σεζόν κυκλοφόρησε

Η τουρκική Vogue μας εκπλήσσει ευχάριστα βάζοντας την Mariacarla Boscono να πρωταγωνιστήσει στο νέο της τεύχος σε ένα αψεγάδιαστο εξώφυλλο.

Ενώ είχαμε αρχίσει να απογοητευόμαστε τους τελευταίους μήνες από την πορεία της τουρκικής έκδοσης της Βίβλου της μόδας Vogue, κυκλοφόρησε το τεύχος Οκτωβρίου με την Mariacarla Boscono να πρωταγωνιστεί φωτογραφημένη από τον Cuneyt Akeroglu. Λίγα μοντέλα λατρεύονται από φωτογράφους, σχεδιαστές και συναδέλφους μοντέλα όσο η Mariacarla, μητέρα ενός παιδιού και μούσα του Riccardo Tisci του Givenchy. Όλη η δυναμική της και η ομορφιά της, λοιπόν, όλη αυτή η δυναμή της να προσελκύει λατρεία, αποτυπώθηκαν άψογα από τον Cuneyt, που κερδίζει συνεχώς έδαφος στην εκτίμησή μας, ο οποίος κατόρθωσε να αναδείξει το iconic μοντέλο είτε φωτογραφίζοντάς το γυμνό είτε ντυμένο με δημιουργίες υψηλής ραπτικής.

Βλέμμα, σώμα, πόζα: τρία στοιχεία στα καλύτερά τους σε τρεις φωτογραφίες. Βλέποντας με τη σειρά τα τρία εξώφυλλα του νέου τεύχους της τουρκικής Vogue (στην πραγματικότητα μόνο το πρώτο είναι το επίσημο εξώφυλλο του τεύχους και τα άλλα δύο λειτουργούν ως teaser) αντιλαμβανόμαστε γιατί η Mariacarla Boscono είναι iconic μοντέλο και πόσο εκπληκτικά μπορεί να λειτουργήσει στο εξώφυλλο ενός περιοδικού.