Είναι επίσημο: η MIA θα σχεδιάσει για τον Versace

Είναι επίσημο: η MIA θα σχεδιάσει για τον Versace

Οι φήμες επαληθεύτηκαν και η MIA θα είναι η πρώτη τραγουδίστρια που θα σχεδιάσει για τον οίκο Versace.

 

H Donatella Versace προσπαθεί εδώ και μερικά χρόνια να δώσει νέο κύρος στη Versus Versace, το μικρό αδερφάκι της Versace σειράς. Έτσι, λοιπόν, μετά τη λύση της συνεργασίας του Christopher Kane με τη Donatella το 2012 ανακοινώθηκε πως η Ιταλίδα σχεδιάστρια θέλει να δώσει νέα πνοή στη Versus σειρά έχοντας κάθε φορά έναν guest σχεδιαστή να σχεδιάζει για εκείνη.

Πρώτος για τη Versus σχεδίασε ο J.W. Anderson και τώρα επίσημα ανακοινώθηκε πως η τραγουδίστρια MIA είναι η νέα guest designer της diffusion line του ιταλικού maison Versace. Η συνεργασία της MIA με τον Versace δεν αποτελεί έκπληξη. Φημολογείται εδώ και πολύ καιρό, η ίδια η MIA στο Balenciaga show στο Παρίσι πριν λίγες ημέρες σχεδόν αποκάλυψε πως σχεδίασε για την Versus, ενώ η σχέση της με τον ιταλικό οίκο κρατά αρκετό καιρό και την έχουμε δει τόσο να φορά Versace δημιουργίες όσο και να κάθεται στην πρώτη σειρά των Versace shows.

H έκπληξη σε αυτήν τη συνεργασία είναι η ίδια η συλλογή. Θέλοντας να παίξει με την πλαστογράφηση των διάσημων Versace σχεδίων, η γεννημένη στο Λονδίνο ράπερ ΜΙΑ πήρε τη μέδουσα και το μαίανδρο και τα ανέμειξε με «γραφικές εκτυπώσεις και την ενέργεια του δρόμου». Το αποτέλεσμα είναι 19 διαφορετικές δημιουργίες που θα κυκλοφορήσουν στις 16 Οκτωβρίου και σίγουρα δεν θα είναι καθόλου «ήσυχες», παρά γεμάτες από το θράσος, την ένταση και τα χρώματα που μας έχει συνηθίσει η MIA.

Διαβάστε επίσης:

Louis Vuitton: ένα σκηνικό ρετροσπεκτίβα της ιστορίας του γαλλικού οίκου