Ποια είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα αγόρια μοντέλα;

Ποια είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα αγόρια μοντέλα;

Το Forbes κυκλοφόρησε τη νέα του λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα αγόρια στο χώρο του modeling.

Αν θέλαμε να μιλήσουμε για διακρίσεις κατά των ανδρών τότε ναι στην περίπτωση αυτή υπάρχουν. Βλέπετε για τα αγόρια είναι πολύ πιο δύσκολο να γίνουν top models και ακόμη και αν τα καταφέρουν δεν θα πληρωθούν ποτέ τόσο καλά όσο οι γυναίκες συνάδελφοί τους (οι γυναίκες στο modeling κερδίζουν 148% περισσότερα χρήματα από τους αντίστοιχους άνδρες).

To Forbes, λοιπόν, κυκλοφόρησε τη λίστα του με τα πιο ακριβοπληρωμένα αγόρια μοντέλα για την περίοδο Σεπτέμβριος 2012-Σεπτέμβριος 2013 και πρώτος φιγουράρει ο εικοσιτετράχρονος Sean O'Pry με εισοδήματα που αγγίζουν το 1,1 εκατομμύριο ευρώ. Ο Sean πρωταγωνίστησε σε ουκ ολίγες καμπάνιες (ανάμεσά τους για τους οίκους Giorgio Armani, Versace, H&M, Hugo Boss και Salvatore Ferragamo), όμως, παρά το πόσο παχυλό ακούγεται το εκατομμύριο που έβγαλε απέχει παρασάγγας από τα 31 εκατομμύρια ευρώ που έβγαλε η νούμερο 1 στην γυναικεία κατηγορία Gisele Bündchen.

Δεύτερος έρχεται ο αγαπημένος των Dolce & Gabbana, David Gandy με 1,03 εκατομμύριο ευρώ, ο οποίος πέρα από το modeling γράφει για μόδα σε περιοδικά, ενώ είναι και ο πρεσβευτής του ουίσκι Johnnie Walker Blue Label και των παγωτών Whey Hey. Τρίτος στη λίστα έρχεται ο Simon Nessman, πρόσωπο των Giorgio Armani και Michael Kors με 810 χιλιάδες ευρώ και τον ακολουθούν οι Arthur Kulkov (667 χιλιάδες ευρώ), Noah Mills (545 χιλιάδες ευρώ), Ryan Burns (450 χιλιάδες ευρώ), Tyson Ballou (313 χιλιάδες ευρώ), Ollie Edwards (302 χιλιάδες ευρώ), Jon Kortajarena (213 χιλιάδες ευρώ) και Tobias Sorensen (195 χιλιάδες ευρώ).

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα ζευγάρια για τη χρονιά που διανύουμε;

Adam Senn: το it-boy της μόδας που καίει καρδιές